Bananfluer

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med bananfluer

Kom af med dine bananfluer

Bananfluer kaldes ofte også frugtfluer. De tiltrækkes nemlig hovedsageligt af modnet, gæret frugt og rådne grøntsager. De er meget vanskelige at fjerne, når først de er kommet indenfor i hjemmet.

De er blot 3-4 mm lange og lysebrune. Der findes over 500-600 arter, men kun få af dem lever i vores boliger her i Danmark.

Fluerne lægger sine æg i kloakken eller ofte i vandlåsen – og andre steder, hvor der er snask, de kan leve af. Æggene er hvidlige og så små, at de kan være vanskelige at se for mennesker med det blotte øje.

Larver lever glimrende af gæret frugt, derfor ser man dem ofte på et stykke frugt som er ved at rådne.

En bananflue
Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Hvornår kommer bananfluerne?

Banenfluerne lever i den danske natur og ses i større antal om sommeren. Da de især tiltrækkes af rådden og gæret frugt o.l., så er det eksempelvis en god ide at få ryddet op i sin have løbende henover sommeren, så der ikke ligger æbler, blommer o.l. og rådner i haven. Af samme årsag, er det en god ide at få smidt køkkenaffaldet ud til afhentning så ofte som muligt

Hvis dit problem med bananfluer bliver for stort, og du ønsker professionel bekæmpelse eller rådgivning, er du velkommen til at kontakte AJ Skadedyrskontrol.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud