AJ Skadedyrskontrol - landsdækkende service

Vores teknikere er certificeret af Miljøstyrelsen

Om os

Vælger du et firma som vores, så er vi medlem af vores brancheforening, så er du sikret at firmaet har forpligtet sig til at overholde vores etiske retningslinjer og dansk lovgivning.

Vi foretager autoriseret, landsdækkende skadedyrsbekæmpelse – fra Lolland til Esbjerg. Vores service er certificeret og godkendt af Miljøstyrelsen. Vi lægger vægt på faglighed og grundighed.
Som medlem af brancheforeningen er vi underlagt kontrol fra staten for reglementeret håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr. Kort sagt, så ved du, at der er styr på sagerne, når du samarbejder med os.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Hvad er skadedyr?

Dyrene kommer i mange udgaver og størrelser, det kan være alt fra myrer og duer, til møl og rotter. De deler det ene fællestræk, at de er uønskede – de gør skade på deres omgivelser.

Du finder en oversigt over de forskellige arter, vi bekæmper her. Kontakt os i dag og hør mere om skadedyr og hvad vi kan gøre for dig!

Hvorfor bruge os?

Hos os er det meget vigtig for os at levere en professionel behandling og service for både erhvervs-, offentlige og private kunder. Vi har via mange års erfaring i branchen, skabt en stor erfaring inden for områder som, boligforeninger, kommuner, institutioner, hospitaler, plejehjem, levnedsmiddelvirksomheder, restauranter, caféer, hoteller m.m. Ingen opgave er for lille eller stor.

Vi er altid opdateret og opmærksomme på de problemer, der kan forekomme i bekæmpelsen af forskellige grunde. En af de vigtigste grunde er, at dyret kan risikere at udvikle resistens over for de forskellige insektmidler, der eksisterer på markedet. Det er derfor meget væsentlig, at alle parter efterlever de råd og vejledninger et skadedyrsfirmaet giver.

Medarbejderne i AJ. bekæmper bl.a. mår

Hør mere om behandling

Kontakt os i dag og hør mere om professionel skadedyrsbekæmpelse og om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe et skadedyrsfrit miljø. Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder.

Indhent et tilbud