★★★★★

4.8 på Google

Landsdækkende og autoriseret skadedyrsbekæmpelse

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med alle typer skadedyr

20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

30 års garanti - hos os er du i trygge hænder

Altid fair og konkurrencedygtige priser

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Landsdækkende og autoriseret skadedyrsservice

Vi er et autoriseret landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har samlet rigtig mange års erfaring i virksomheden, inden for bekæmpelse af alle typer af skadedyr.

Vi er naturligvis medlem af brancheforeningen, hvilket betyder, at vi som virksomhed er underlagt kontrol fra staten i forbindelse med korrekt håndtering af midler til bekæmpelse.

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Hvordan defineres skadedyr?

De kommer i mange former og størrelser. Det kan være alt fra mus, møl og hvepse til væggelus. De har alle en ting til fælles, og det er, at de er uønskede, og at de kan gøre plage på såvel omgivelser som mennesker. Vi har mange års erfaring og ved, hvad der virker bedst mod de forskellige arter. Vi arbejder bl.a. med bekæmpelse af

Stor erfaring

AJ Skadedyrskontrol har i mere end 20 år rykket ud til både private, erhverv og offentlige institutioner med skadedyrsproblemer. I alle disse år har vi indsamlet erfaring med bekæmpelse af stort set alle typer skadedyr, og derfor kan du som kunde altid være sikker på, at vi ved, hvad vi foretager os.

Vi har 100 % styr på vores metoder og teknikker, og de produkter, vi anvender, er godkendt af miljøstyrelsen.

Vi hjælper i hele landet

Vi fjerner uønskede skadedyr i hele Danmark – fra Esbjerg til København (de brofaste øer). Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, selvom du bor på Fyn eller i Jylland.

Indhent et tilbud