Husbukke

Døjer du med husbukke, skal det tages alvorligt.

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med husbukke

Husbukke bekæmpelse

Hvis du ikke får bekæmpet husbukke hurtigt, kan det resultere i voldsomme skader. Det er nemlig et af de insekter, der kan forvolde de absolutte største skader på din bolig. Den angriber træ og kan nemt ødelægge dit tag, hvis den ikke bekæmpes.

Vi anbefaler derfor, at du kontakter os med det samme du opdager et angreb på din bygning på telefon 50 30 11 11.

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Info om husbukke

Den voksne bille bliver omkring 10-25 mm lang og lever skjult i træværket, hvorfor det kan være svært at se, om dit hus er under angreb af husbukken. Larven lever ligeså inde i træet, men når den er færdigudviklet, bryder den ud af træet for at fuldende transformeringen.

Når billen bryder ud af træet, efterlader den huller på 6-10 mm i træværket, og det er ved at holde øje med disse huller, at du kan se, om dit træværk er under angreb af husbukken.

I sommermånederne, hvor temperaturen er høj, er det faktisk nogle dage muligt at høre, at de gnaver i træet. Lyden kan sammenlignes med, når du kradser på en hård overflade med neglene.

Det er særligt kombinationen af nåletræ og høje temperaturer, der gør, at det ofte er hustaget, der er offer for et angreb. Særligt huse, der er under 20 år gamle, angribes, hvorfor du sjældent finder dem i ældre huse – men det kan ske. Læs også mere om de udbredte borebiller, der også ødelægger træ.

Kontakt os

Er dit hus blevet angrebet af husbukke eller har du mistanke herom? Så anbefaler vi, at du kontakter os hurtigst muligt. Hvis du har en insekt- og svampeforsikring, dækker din forsikring højst sandsynligt bekæmpelsen af husbukkene.

Ring på telefon 50 30 11 11, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en skadedyrsspecialist.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud