Væggelus bekæmpelse

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med væggelus.

Væggelus behandling

Har du mistanke om væggelus i hjemmet? Så kontakt AJ Skadedyrskontrol for en autoriseret væggelus bekæmpelse! Har de først bosat sig, er det nødvendigt med hurtig bekæmpelse af væggelusene, da de spreder sig lynhurtigt rundt i hjemmet og måske endda til andre huse eller lejligheder. Derfor er en hurtig og korrekt bekæmpelse af væggelus essentiel.

Hurtig udrykning i hele landet

Yderst effektiv bekæmpelse af væggelus med varme

Det er ekstremt svært selv at udføre væggelus bekæmpelse. Bekæmpelse af væggelus foregår nemlig med gift eller meget høj varme, hvis problemet helt skal afhjælpes. Vi anbefaler derfor, at du straks søger professionel hjælp. Kommer du ikke problemet til livs hurtigst muligt, er der risiko for, at det blot spreder sig eller kommer igen. Hos AJ Skadedyrskontrol tilbyder vi en meget effektiv varmebehandling mod væggelus, som vi har yderst gode resultater med.

Vi har mere end 20 års erfaring med væggelus bekæmpelse og kan slå selv de mest resistente væggelus ned. Kontakt os og hør mere om bekæmpelse af væggelus pris og info på telefon 50 30 11 11.

Sådan behandler vi væggelus med varme

Hos AJ Skadedyrskontrol tilbyder vi blandt andet en meget effektiv varmebehandling, hvor vi ved hjælp af specialblæsere varmer din bolig op til 50 grader i kernetemperatur. Væggelus dør ved 48 grader og æggene dør ved omkring 50 grader, så skadedyrene vil tørre ud på ganske få minutter ved denne væggelus behandling. Opvarmningen af boligen vil ofte kunne gøres på 4-8 timer afhængig af boligens størrelse.

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Kort behandlingstid uden kemikalier

Opvarmningen er en effektiv metode helt uden giftstoffer og kemikalier. Den korte behandlingstid medfører, at hjemmets beboere ikke behøver genhusning, modsat giftbekæmpelsen der vil tage længere tid grundet væggelusens biologi. Varmebehandlingen er en effektiv og grundig løsning, som vi altid vil anbefale til situationer med store angreb, eller hvor angrebet har varet i længere tid.

Hvad er væggelus?

Den er en lille rødbrun tæge med seks ben, der kan blive op til 1 cm i længden. Den lever af at suge blod fra mennesker. Væggelus bekæmpelse er en nødvendighed, da de er et yderst ubehageligt bekendtskab. Deres bid forårsager svien og kløen hos mennesker. Da de er mest aktive om natten, kan det være meget svært at få øje på de små skadedyr.

Det kan være umådeligt svært at opdage dyret om dagen, da lusen er lyssky og derfor gemmer sig i dagtimerne. Om natten kommer den frem i søgen efter føde, som er blod fra mennesker. Når den har suget blod nok, kryber den tilbage til sit skjul, hvor den vil fordøje sin føde over de næste par dage.

På engelsk går de under navnet bed bugs. Dette navn har de fået, fordi de typisk opholder sig i senge og sengetøj. Herhjemme har vi set en stigning af tilfælde med skadedyret de senere år. Den primære kilde til en invasion i hjemmet stammer fra udenlandsrejser, hvor folk er uheldige at få dem med hjem i kufferten – ligesom det nogle gange ses med kakerlakker.

Alt efter klimaet i rummet, som de befinder sig i, vil hunnerne begynde at lægge æg. De lægger omkring fem æg om dagen og vil i alt lægge omkring 200 æg. Når udklækningen er sket, vil ungerne også begynde at suge blod, da det er en nødvendig del af deres udvikling for at blive fuldvoksne. Det er derfor ikke for sjov, at vi opfordrer til hurtigt at igangsætte en professionel bekæmpelse af væggelus.

Har du mistanke om disse skadedyr i hjemmet, så kontakt os straks!

Hurtig udrykning i hele landet

Kan man gøre noget for at undgå skadedyret?

Det er ofte en selv, der bringer de små kryb med ind i hjemmet. Det kan være, at du har overnattet et sted, hvor der er væggelus. Har du mistanke om, at du har overnattet et sted, hvor de har befundet sig, er det vigtigt, at du straks starter væggelus bekæmpelsen ved at vaske eller fryse dit tøj, da det vil slå dem ihjel.

Det kan også være, at du har været ude at rejse, hvor de har fundet vej ned i din kuffert, taske eller anden form for bagage, som du har bragt med hjem. For at få dem dræbt, kan du anvende et insektmiddel som væggelus bekæmpelsesmiddel.

Det kan dog være utroligt svært at opdage dem, førend de har invaderet din seng. Har de først angrebet din seng, anbefaler vi, at du straks kontakter en professionel til at bistå bekæmpelsen af væggelusene, så de bliver fjernet én gang for alle. Du er velkommen til at ringe til os og få et gratis og uforpligtende tilbud på bekæmpelse af væggelus.

Hvad er symptomerne på væggelus?

Der findes en række væggelus symptomer, der kan afsløre, om de såkaldte bed bugs har fundet frem til dit hjem. Hvis du opdager nogle af disse, så sørg for at tage kontakt til os så hurtigt som muligt, så vi kan komme i gang med en effektiv væggelus bekæmpelse.

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Tegn på bid

Deres bid kan have varierende udseende, men vil ofte vise sig ved rødmen, og huden vil ofte også være hævet. Biddet er karakteriseret ved, at man ved brug af forstørrelsesglas kan finde to mærker tæt på hinanden. De to mærker skyldes nemlig at lusen benytter det ene hul til at sprøjte giften igennem og det andet til at suge blodet ud. Endeligt vil man finde en del bid samlet inden for samme område på kroppen, hvilket ofte er på de steder, som stikker uden for dynen f.eks. hals, arme, hænder og fødder.

Hvilken skade kan væggelus gøre?

Skaden, som den kan gøre på os mennesker, er forskellig fra person til person. Der er nogen, der reagerer voldsomt på dyrets sugen af blod, mens andre ikke generes særligt af de blodsultne dyr. De er dog uanset hvad ikke rare at have inden for husets fire vægge, og derfor er bekæmpelse af væggelus vigtigt.

Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre om vores bekæmpelse af væggelus. Vi tager altid væggelus alvorligt, da de kan være til stor gene.

Hør mere om bekæmpelse af væggelus

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete sag og laver en professionel behandlingsstrategi for den enkelte kunde. Vi har altid en professionel skadedyrsspecialist fra AJ Skadedyrskontrol tilknyttet til hver enkelt sag. Skadedyrsspecialisten vil altid kunne svare på de mange spørgsmål, som kan forekomme i forbindelse med en behandlingsplan.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Hurtig udrykning i hele landet

Hvorfor få en professionel bekæmpelse af væggelus?

Det er vigtigt, at bekæmpelsen af væggelus bliver foretaget af en professionel, hvis du ønsker, at væggelusene skal forsvinde helt. Det er relativt nemt selv at fjerne de synlige bed bugs, men mange er ikke opmærksomme på, at væggelusene også lægger æg, som de gemmer i sprækker. Hvis disse æg ikke fjernes, går der ikke lang tid, før at boligen igen er ramt. Vi hjælper dig med bekæmpelse af væggelus til en god pris.

Pris på bekæmpelse af væggelus - hvad koster det?

AJ Skadedyrskontrol tilbyder en pris på bekæmpelse af væggelus, der er meget konkurrencedygtig på markedet. Prisen på bekæmpelse af væggelus og antallet af behandlinger afhænger af, hvor mange kvadratmeter, og hvilken slags bolig, som bekæmpelsen skal foretages i. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på bekæmpelse til din bolig. Kontakt os for at få en god pris på bekæmpelse af væggelus.

Skal du have udført bekæmpelse af væggelus – eller har du et andet skadedyrsproblem, du skal have løst – så ring til os på 50 30 11 11 og få et tilbud på væggelusbekæmpelse.

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Fakta om væggelusene

Væggelus er blodsugende tæger, som der findes 3 arter af i Danmark ud af ca. 75 i alt. Kroppen er oval, flad og med rødbrune farver. Hvis insektet har indtaget blod, vil kroppen være rund. Den indtager omkring den dobbelte mængde af dens egen vægt og har med jævne mellemrum brug for at suge nyt blod. Væggelusenes bid kan medføre generende kløe, udslæt i huden eller allergiske reaktioner hos nogle mennesker.

Livscyklus og leveforhold

Væggelusenes udvikling sker over 5 forskellige stadier, hvor den udvikler sig fra æg til fuldvoksen væggelus. Under hvert stadie har lusene brug for blod minimum 1 gang. Den samlede livscyklus varer 4 til 5 uger, hvis temperaturforholdene er de rette, og der er tilgængeligt blod at suge. De voksne væggelus vil suge blod i løbet af 5-10 minutter ca. en gang om ugen, men kan overleve i månedsvis uden mad. Hvis temperaturerne er lave, kan væggelus overleve i længere end et år, men de trives bedst mellem 13-15 graders varme. Dyrene kan gemme sig i lister og sprækker i væggen og lang rør.

Ansvar og erstatning i beboelser

Som lejer har du pligt til at gøre din udlejer opmærksom på, hvis der er problemer med væggelus, da udlejeren er ansvarlig for at udrydde dem. Hvis væggelusene spreder sig, og du ikke har meldt om problemet, kan du risikere at blive gjort erstatningsansvarlig. Hvis der først har været væggelus i en lejlighed, så vil det oftest være nødvendigt at igangsætte behandling i alle lejligheder, da de kan bevæge sig langs rørene til andre lejligheder. Væggelusbestanden vil forsøge at sprede sig og flytte sig væk, når der igangsættes behandling det ene sted og kunne leve videre andre steder i ejendommen.

Hurtig udrykning i hele landet

Mindsk spredning med hurtig indsats

Har du konstateret væggelus i hjemmet? Så er vi hos AJ Skadedyrskontrol klar med hurtig og effektiv hjælp. Væggelus er gennem tiden blevet mere modstandsdygtige over for kemikalier, som bruges i forsøget på at udrydde dem. Som professionel skadedyrsbekæmper kan vi hjælpe med en effektiv udryddelse. Vi har hjulpet husstande landet rundt med at slippe af med generende skadedyr, og vores behandling er certificeret og godkendt af Miljøstyrelsen.

Vi har løst skadedyrsproblemer i mere end 20 år

Vi kan hjælpe jer med effektiv bekæmpelse af alle typer af skadedyr. Holdet bag AJ Skadedyrskontrol har mere end 20 års erfaring med i bagagen, når det kommer til behandling mod og bekæmpelse af skadedyr. Vi har arbejdet med – og imod – en lang række forskellige skadedyr, og listen omfatter blandt andet væggelus, som vi har beskrevet her, men også mange andre.

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Væggelus er et stigende problem

Væggelus som også kaldes ‘bed bugs’ er et stigende problem i Danmark, hvilket skyldes den stigende rejseaktivitet. Har du fået væggelus, er det utrolig vigtigt, at du får bekæmpet dem hurtigst muligt, inden de spreder sig. Flere og flere væggelus er blevet modstandsdygtige overfor insektgift, og det er derfor utrolig vigtigt at du straks henvender dig til AJ skadedyrskontrol. Vi ved hvor utrolig stressende og ubehagelig en situation det er, og derfor kommer hurtigst muligt ud og bekæmper væggelusene. Vi har mange års erfaring med at foretage bekæmpelse af væggelus.
 
Kontakt AJ skadedyrskontrol og kom i bund med udryddelsen. Vi bruger en utrolig effektiv varmebehandling til bekæmpelse af væggelus. Du kan derfor være helt tryg med os.
 
Hovedsageligt kommer væggelus fra din bagage i forbindelse med rejser. Når væggelus bider, vil det typisk foregå i sengen. Derudover befinder de sig i revner, sprækker, bag skabe, lister, maleriere, gardiner og generelt tæt på sengen. Når du rejser anbefaler vi, at du tjekker disse gemmesteder. Derudover anbefaler vi, at du stiller kufferten væk fra sengen og hæver den fra gulvet. Det er ligeledes en god ide at beholde tøjet i kufferten.
 
Er du det mindste i tvivl i forhold til væggelus i din bolig, så kontakt os! Vi står klar til at hjælpe dig hurtigst muligt.

Lad os ringe eller skrive til dig