★★★★★

4.8/5 på Google

Borebille bekæmpelse

Fra 9.999kr. inkl. moms

Ramt af borebilleangreb? Vi kan hjælpe med effektiv bekæmpelse af borebiller.

Med certificeret behandling hjælper vi dig med at få styr på dine problemer med borebiller

20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

30 års garanti - hos os er du i trygge hænder

Altid fair og konkurrencedygtige priser

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Hvordan bekæmper man borebiller

Borebiller kan grave sig ind i træmøbler og fuldstændig ødelægge dem indefra. Sørg for at få dem bekæmpet, ligeså snart de bliver opdaget. Et borebilleangreb bør nemlig bekæmpes lynhurtigt, så du undgår, at problemet spreder sig. 

Vi tilbyder bekæmpelse af borebille bekæmpelse overalt i landet (med undtagelse af Nordjylland). 

Kontakt os med det samme på 5030 1111, hvis du har opdaget borebiller i dit hjem. 

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Borebille behandling

AJ Skadedyrskontrol har over 20 års erfaring med bekæmpelse af borebiller i træværk og møbler, hvilket gør os til nogen af de bedste i Danmark til skadedyrsbekæmpelse

Vi er certificeret af Miljøstyrelsen og er medlem af Brancheforeningen for professionelle skadedyrsbekæmpere. I kan således være sikre på at jeres problem med brobiller er fortid, hvis I tager fat i os. 

Da vi har stor erfaring med effektiv udryddelse af skadedyr i hele landet, ved vi hvor de små kræ kan gemme sig, og sørger for at problemet er bekæmpet en gang for alle.

Vi sørger for at rykke ud hurtigt når I kontakter os, og kan tilbyde en attraktiv pris på bekæmpelse af borebiller, som har angrebet jeres hjem. 

Bekæmpelse af borebiller med garanti

Vi står klar med en korrekt og effektiv træorm bekæmpelse, der hjælper dig af med de træborende insekter. 

Vi har 30 års garanti på vores services og er specialister i behandling af borebiller.

Det er vigtigt at få udryddet alle træbiller, ellers vender problemet sandsynligvis tilbage. 

Du træffer os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Certificeret og godkendt af Miljøstyrelsen

Vores midler til skadedyrsbehandling er godkendt, og AJ Skadedyrskontrol er certificeret af Miljøstyrelsen. Vi råder over det nødvendige specialudstyr og har et stort fokus på altid at udføre et fagligt korrekt og grundigt stykke arbejde.

Vi er medlem af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer, som sikrer en behandling mod borebiller af høj kvalitet og den nødvendige faglige viden inden for området. Brancheforeningen sikrer, at dens medlemmer altid lever op til de højeste standarder og kontrol i forhold til, hvordan borebiller bekæmpelsesmidler håndteres. Det gælder også vores håndtering og behandling mod borebiller.

Borebiller

Hvordan ser borebiller ud

Insektet er 3.5 millimeter langt og er især synligt i sommerhalvåret, hvor det voksne insekt kravler rundt på træet, som det tidligere har levet i. Selve larverne har en buet facon og er hvidlige eller gullige i farven.

På grund af deres lille størrelse er de svære at opdage, hvis man ikke er opmærksom på at holde øje med dem. Men de karakteristiske borehuller og boremel kan afsløre deres tilstedeværelse.

FAQ om borebiller:

Borebillen er en træbille, der er omkring 3-5 mm stor og angriber træværk, særligt bløde træsorter. De lægger deres æg på fugtigt træ og klækkes efter 3-4 uger.

Den kaldes også træorm eller trælarve, før den når billestadiet og kan flyve. Der findes mange arter af dette skadedyr, men det typiske eksemplar er et lille brunt insekt med stribede punktstriber på sine dækvinger.

Borebillen findes både indendørs og udendørs, hvor den lever i træværket. Meget ofte ses den i vinduskarmene, fordi den kan flyve og kommer ind via f.eks. åbne vinduer. Den ses mest om sommeren fra juni til august, hvor den lægger sine æg i træværket under et borebilleangreb. Den lægger i omegnen af 20-60 æg.

Når æggene udklækkes, bliver det til små larver, som intensiverer borebilleangrebet. De små larver begynder nemlig straks at spise sig igennem træet, og det kan de gøre i mange år - faktisk kan et borebilleangreb være i gang i helt op til otte år! Borebillebekæmpelse bør altså udføres straks, når borebiller i træværk opdages.

Billerne formerer sig hurtigt, hvis de lever i de rette omgivelser. Det er derfor vigtigt, at du i tide sørger for at igangsætte en professionel bekæmpelse af borebiller i tagkonstruktion og andet træ, der sætter en stopper for problemet med borebilleangreb en gang for alle.

Træbille angreb kan som regel genkendes ved det boremel, de efterlader sig, efter de har angrebet møblet. Det gælder om at kontakte en ekspert i borebille bekæmpelse, ligeså snart man opdager en borebille, eller de spor som de efterlader.

Herunder kan du læse, hvordan du spotter borebiller.

Typiske tegn på borebiller er små huller i træværket, smuldrende træ ved hjørner og kanter og borestøv.

Du kan prøve at slå på et møbel eller stykke træ, som du mistænker for borebille angreb, og tjekke det for støv (det såkaldte boremel) eller endda borebiller der flyver ud.

Små huller i træet vidner om, at et angreb er i gang.

Nogle steder er mere udsatte for angreb end andre - oftest kølige rum med høj luftfugtighed.

Har du mistanke om et angreb, skal du derfor være ekstra opmærksom på disse steder.

Opdager du et angreb i et møbel, kan du bremse angrebet ved at flytte møblet til et varmt og tørt sted. De små insekter bryder sig nemlig ikke om et tørt og varmt klima, og en varm plads ved radiatoren eller pejsen kan derfor stoppe borebillernes angreb i dit træ.

Billerne trives i et fugtigt og køligere miljø, særligt vindueskammen er udsat for angreb - og der er bekæmpelse af borebiller ikke ligeså let uden professionelt specialudstyr.

Selv hvis man er kommet af med borebillerne i første omgang, så kan man ikke være sikker på at de ikke vender tilbage. Når det drejer sig om skadedyrsbekæmpelse, så gælder det også om at bekæmpe problemet, der gjorde at skadedyrene ankom i første omgang. Der kan være forskellige forhold der gjorde sig gældende og det er vigtigt med professionel rådgivning i den henseende.

Det gælder om at sørge for at borebillerne ikke vender tilbage og problemet er løst, ligeså meget som at komme af med de eksisterende borebiller. 

Efter at du har fået foretaget en behandling, er det vigtigt, at du forebygger nye angreb andre steder i boligen. Da billerne lever bedst ved høj fugtighed, kan du mindske sandsynligheden for et nyt angreb ved at holde en lav fugtighed i din bolig. Du kan derfor med fordel sørge for god ventilation, hyppig udluftning og opvarmning af rummet.

Ægstadiet: De voksne biller lægger deres æg i træværkets huller og sprækker. Larvestadiet: Æggene udklækkes efter et par uger, hvorefter larverne starter med at æde af træet og gnaver lange færdselsgange i træet. Hvis de ikke bekæmpes, kan de leve på denne vis i op til 4 år og dermed udrette stor skade på træværket. Puppestadiet: Når billen er fuldvoksen, vil den bevæge sig op med overfladen på træet og forpuppe sig der. Den voksne borebille: De voksne insekters levetid er op til få uger, hvor de som flyvefærdige hurtigt kan sprede sig.

Borebiller er glade for træ. De bløde træsorter, som billerne foretrækker, har gerne en høj fugtighed med højt vandindhold. Foretrukne træsorter kan være både løvtræ og nåletræ. Også krydsfiner, træfiberplader og papirvarer kan larverne leve både af og i og forårsage store skader på møbler og tagkonstruktioner.

Gulvbrædder, skabslåger og instrumenter i træ kan også være i risikozonen, når hjemmet er udsat for et angreb. Borehullerne i træet har et omfang på 1-2 millimeter og er et tydeligt tegn på, at træet er angrebet af træborende insekter. Kommer der løbende flere borehuller i træet, er det et tydeligt tegn på aktive biller, som bør bekæmpes for at undgå formering og spredning til andre træemner.

Som udgangspunkt skal du ikke forvente, at din standardforsikring dækker borebillebekæmpelse. Har du en udvidet husforsikring, som omfatter svampe- og insektdækning, bør du kontakte dit forsikringsselskab og høre, om de dækker omkostningerne ved behandling af borebillerne.

Borebille bekæmpelse prisen afhænger af problemets omfang, men en god borebiller behandling pris bør i vores optik være tilgængelig for alle. Derfor har vi - i forhold til mange af vores konkurrenter - skruet ned for vores pris på bekæmpelse af borebiller, da vi ikke råder over dyre domiciler og andre fordyrende forhold. Er du blevet udsat for et angreb fra borebiller, er du altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Der findes forskellige metoder, som er effektive til at bekæmpe borebiller. En metode, der effektivt dræber borebiller, er ved at fryse skadedyret. Dette indebærer typisk at identificere alle møbler, som er blevet angrebet, og derefter placere dem i en stor fryser ved temperaturer under -18 grader Celsius i mindst to uger.
 
På denne måde kan man dræbe både larver og voksne biller. En anden metode til at bekæmpe borebiller er ved at påføre det angrebne træ høj og intensiv varme i mange timer. Temperaturen skal hæves til omkring 55-60 grader Celsius, før det er effektivt.

Udsatte områder

I første omgang vil dine møbler gå i stykker, men dernæst kan billerne også angribe husets træværk. 

Borebiller i træværket kan i værste fald betyde, at det går ud over husets stabilitet.

Hvis borebillerne borer sig ind i de træbjælker, der holder fundamentet oppe, og lægger æg der, kan det gå hen og blive en meget dyr affære. 

Det er derfor vigtigt, at borebille bekæmpelse sker i tide. Opdager du et angreb på din bygning, skal du kontakte os med det samme. 

Borebiller kan også æde træmøbler, instrumenter, spær og lægter i husets tagkonstruktion. 

Tegn på borebiller

Borebiller er små insekter, der kan forårsage betydelig skade på træværk i hjemmet. Det er vigtigt at kunne identificere tegnene på borebiller tidligt for at forhindre omfattende skader. Der kan være mange forskellige tegn på, at man er angrebet af borebiller og derfor er nødsaget til at bekæmpe dem.
 
Gulvbrædder, skabslåger og instrumenter i træ kan også være i risikozonen, når hjemmet er udsat for et angreb. Borehullerne i træet har et omfang på 1-2 millimeter og er et tydeligt tegn på, at træet er angrebet af træborende insekter. Kommer der løbende flere borehuller i træet, er det et tydeligt tegn på aktive biller, som bør bekæmpes for at undgå formering og spredning til andre træemner.

Udover de synlige tegn som huller i træet, kan træ, der er angrebet, føles svagt. Dette kan man undersøge ved at banke på træet. Hvis træet føles hult og svagt, kan dette være en tydelig indikator på, at man har været udsat for et borebilleangreb. Hvis du opdager nogen af disse tegn på borebiller i dit hjem, er det vigtigt at tage hurtig handling. Som hovedregel gælder det, at jo hurtigere man reagerer, desto bedre, og dette gælder for alle skadedyr, herunder borebiller.

Minimér skaderne og kontakt en fagmand

En professionel insektbekæmper har specialudstyr til behandlingen. Borebille bekæmpelse foretaget af en fagmand bidrage til, at du ikke får nye angreb, da vi har midler, der både forebygger og bekæmper angreb fra borebiller. Er du udsat for et større angreb, så kan det derfor være nødvendigt med en professionel insektbekæmper. Kontakt vores fagmand og få professionel hjælp.

Borebiller

Formerer sig hurtigt

Skulle et par af de små skadedyr undslippe de varme og tørre omgivelser og istedet finde vej frem til mere optimale forhold – såsom vindueskarmen, som du ikke lige kan flytte rundt på – kan de formere sig lynhurtigt. Og så vil du hurtigt opleve, at angrebet er vokset markant. Bekæmpelse af borebiller bør derfor tages seriøst.

Det er vigtigt at kontakte en professionel til at bekæmpe skadedyret, så snart det opdages. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har mistanke om borebilleangreb i dit hjem. Vores team af professionelle skadedyrsbekæmpere har stor erfaring med at identificere og bekæmpe borebiller effektivt.

Skadedyrsbekæmpelse borebiller

Det inficerede træ samt det raske træ overfladebehandles to gange med et specielt insekt- og imprægneringsmiddel. Det er dybt indtrængende og både forebygger og bekæmper. Skal skaderne minimeres, skal behandlingen ske med det samme. Vores specielle træbeskyttelsesmiddel er godkendt af Miljøministeriet til bekæmpelse af borebiller.

Hør mere om borebille behandling

Vi står altid parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for træorm bekæmpelse i din ejendom. Vi udfører en hurtig og effektiv bekæmpelse.

AJ Skadedyrskontrol udvikler en professionel behandlingsstrategi for hver enkelt kunde og tager udgangspunkt i den konkrete sag, hvor vi har en skadedyrsspecialist tilknyttet. Det er helt afgørende, at der bliver taget de korrekte skridt, da mangelfuld – eller direkte forkert – behandling kan have negative konsekvenser, grundet borebillens hurtige formeringsevne.

Kontakt os på mail service@ajko.dk eller ring til os på 50 30 11 11

Borebille spredning

Æg, der endnu ikke er udklækket, og små larver kan gemme sig længe inde i det udhulede træ. Andre tegn på borebiller er døde biller nær det angrebne træværk, og at kanter og hjørner på træet er smuldret. Hold også øje med små pyramideformede bunker af gulligt borestøv og boremel fra billerne. Du kan være opmærksom på, om der kommer nye borehuller i træværket, for så er larver og biller fortsat aktive, og behandling bør sættes ind.

Gulvbrædder, skabslåger og instrumenter i træ kan også være i risikozonen, når hjemmet er udsat for et angreb. Borehullerne i træet har et omfang på 1-2 millimeter og er et tydeligt tegn på, at træet er angrebet af træborende insekter. Kommer der løbende flere borehuller i træet, er det et tydeligt tegn på aktive biller, som bør bekæmpes for at undgå formering og spredning til andre træemner.

Hold igen med husrådene

Et ældre og velkendt husråd er petroleum til bekæmpelse af borebiller, men det er ikke et råd, der har en påvist effekt eller kan anbefales. Petroleum er brandfarligt, og I stedet anbefaler vi, at du kontakter en professionel skadedyrsbekæmper, som har de rette miljøgodkendte midler og viden inden for området.

Få et gratis tilbud på borebillebekæmpelse

Har du brug for professionel borebillebekæmpelse til en rimelig pris? AJ Skadedyrskontrol har mere end 20 års erfaring med effektiv og godkendt skadedyrsbekæmpelse af borebiller. Vi giver garanti på din behandling og står klar til at hjælpe i hele landet (med undtagelse af Nordjylland).

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud