Virufoam

Effektivt og miljøvenligt

Bekæmp smitsomme og skadelige bakterier

AJ Skadeservice kan med produktet BioVir tilbyde at bekæmpe smitsomme- og skadelige bakterier. Produktet kan være behjælpelig med at stoppe spredningen af baktier og dermed mindske virus- og bakterie problemet i Danmark. Produktet er godkendt af Fødevarestyrelsen. Produktet har langtidseffekt og er hverken skadelig for dyr, miljøet eller mennesker.

Hurtig udrykning i hele landet

Hvordan virker Virofoam?

Det eliminerer op til 99,9 % af alle bakterier, sporer og vira, som fx influenza-virus og salmonella. Produktet går ind og ødelægger bakteriernes DNA og RNA, hvilket gør, at de bliver nedbrudt. AJ Skadedyrskontrol kan med produktet både hjælpe med akut bekæmpelse, men tilbyder også forebyggelse af problemet. En BioVir forebyggende behandling danner en beskyttende hinde på det ønskede sted, og mindsker dermed risikoen for, at der opstår baktier på det pågældende sted.

Virofoam kan hjælpe med:

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring BioVir eller ønsker at få et tilbud på en BioVir behandling, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 50 30 11 11 eller send en mail på service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig