Bekæmpelse af herkulesmyrer

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med herkulesmyrer

Herkulesmyrer

De fleste danskere har oplevet problemer med myrer og ved, hvor generende de kan være. Men de er ikke kun generende – ved et større angreb kan særligt herkulesmyrer rent faktisk ødelægge et helt hus, da de graver lange gange i trækonstruktionen, og derved underminerer husets stabilitet. Derfor er det vigtigt, at bekæmpe herkulesmyrer inden skaden sker.

AJ Skadedyrskontrol er specialister i at bekæmpe alle slags myreangreb. Du kan læse mere om øvrige myreangreb her.

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Hvad er en herkulesmyrer?

Herkulesmyrerne er Danmarks største art og findes i nåleskove i Nordjylland og Nordsjælland. Koloninerne kan have op mod 10.000 medlemmer, hvor det er myredronningen, der er størst med en længde på cirka 2 cm, hvorimod arbejdsmyrerne bliver ca. 14 mm lange. Herkulesmyrerne ses sjældent om dagen, da det er om natten, at de er aktive. Ens ejendom kan derfor være angrebet i en lang periode, førend du lægger mærke til det.

Andre myrearter, såsom den sorte havemyre, gule myrer og orange myrer, kan også gøre skade på din bolig. Dem kan du læse mere om her.

Sommerhuse er udsatte områder

Det er hovedsageligt sommerhusområder i Nordsjælland og Nordjylland, der er udsatte for at blive angrebet af herkulesmyren. Hvis herkulesmyrerne vælger at bygge bo inde i dit sommerhus, vil det ofte ske skjult inde i trækonstruktioner f.eks. under gulve eller i tagkonstruktioner.

Når de bygger et bo i trækonstruktioner, udhuler de træet, når de graver deres tunneller. Træet bliver endda så medtaget af angrebet, at det bliver totalskadet og skal udskiftes. Det kan derved blive en omkostelig affære, hvis du bliver nødt til at udskifte eksempelvis hele tagkonstruktionen – eller i værste fald må rive hele sommerhuset ned

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Kontakt os for myrebekæmpelse

Kontakt AJ Skadedyrsservice for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at bekæmpe herkulesmyrer på din ejendom. Du er velkommen til at ringe på telefon 50 30 11 11 eller sende en mail på service@ajko.dk. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud