Muldvarpe bekæmpelse

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med muldvarpe.

Bekæmpelse af muldvarpe

Få hjælp til muldvarpebekæmpelse. Selvom den gængse opfattelse af mulpvarpen er, at det er et sødt, lille pelsdyr, så finder husejere hurtigt ud af, at sandheden er en helt anden, når det lille kræ er i færd med at sabotere hele haven. Muldvarpen er nemlig slet ikke sød. Nej, den er faktisk et decideret skadedyr! Og endda et skadedyr som er svært at bekæmpe, førend hele haven er fyldt med mulpvarpeskud.

Vi tilbyder professionel muldvarpebekæmpelse for private, kommuner, offentlige institutioner, virksomheder m.fl. Kontakt os så snart, at du ser muldskud, ellers vil problemet blot vokse sig endnu større med tiden!

Ring til os og hør mere om muldvarpebekæmpelse på telefon 50 30 11 11.

Muldvarpe
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Effektiv bekæmpelse af muldvarpe

Det er lovligt selv at udføre bekæmpelse af muldvarpe i egen have, men det kan være ret så svært at få ramt på den. Og selvom du måske fanger den, vil dens gangsystemer stadig være velbevaret under jorden, som hurtigt kan få en ny beboer. Og så kan du starte forfra med muldvarpebekæmpelsen.

Eneste måde, som du kan undgå, at tunnellerne overtages af en ny muldvarpe, er ved at lukke gangene, men da muldvarper typisk har et territorium, der kan være helt op til 3000 m2, så er det stort set umuligt.

Vi udfører en effektiv muldvarpebekæmpelse, hvor gnaveren bekæmpes med fælder og gift, som gør gangsystemet ubeboeligt. Det er kun professionelle fagfolk, der må anvende gift til muldvarpebekæmpelse, og derfor findes der ikke giftmidler til private haveejere. Som medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer er vi underlagt kontrol fra staten for håndtering af bekæmpelsesmidler mod alverdens skadedyr, herunder muldvarpebekæmpelse.

Hvilke skader kan muldvarpe påføre?

Som du nok ved, graver de gange i jorden – hele året rundt. Nogle gangsystemer bliver op til 200 meter lange. Den overskydende jord skydes op som muldvarpeskud og kan være til stor irritation.

Selvom det faktisk er sundt for jorden med graveaktiviteten, da det giver en bedre gennemluftning af jorden, kan den gøre stor skade på din have eller på marker. På en mark kan det have store konsekvenser for landbrugsmaskiner. I værste fald kan maskinen går i stykker.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Hør mere om muldvarpebekæmpelse

Med mange års erfaring er AJ Skadedyrskontrol specialister i muldvarpebekæmpelse. Kontakt os i dag på telefon 50 30 11 11 og få en uforpligtende dialog, eller skriv til os på mail service@ajko.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med en effektiv og professionel bekæmpelse muldvarpe.

Mere end 20 års erfaring med at bekæmpe alle slags skadedyr

Når de problematiske skadedyr gør deres indtog i haver og bygninger rundt omkring i Danmark, så er AJ Skadedyrskontrol altid klar til at hjælpe. Vi har arbejdet i branchen i mere end 20 år. Vi har stor ekspertise med bekæmpelse af en lang række forskellige skadedyr, hvoraf muldvarpen kun er ét eksempel. Vores medarbejdere er alle dygtige og fleksible fagfolk med stort fokus på altid at give vores kunder den bedste service. Det er vigtigt at være forsigtig, hvis du selv forsøger at komme problemer til livs på egen hånd med håndkøbsprodukter, fordi skadedyrene kan blive resistente overfor de aktive stoffer i produkterne.
Derfor anbefaler vi altid, at du i stedet får professionel hjælp til at komme af med skadedyr. På den måde kan du være sikker på at få udryddet problemet på den mest effektive måde og på en måde, hvor du kan være sikker på at problemet ikke kommer igen.

Vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen

Der findes rigtig mange former for produkter til at kunne bekæmpe gnaveren, og der findes også rigtig mange tricks, som ikke har en garanteret virkning. Istedet anvender vi den nyeste teknik og anvender gift til bekæmpelsen. De produkter, vi bruger til at udrydde skadedyr, er alle godkendt af Miljøstyrelsen. Det vil sige, at de også er godkendt til brug i levnedsmiddelvirksomheder, og på den måde kan alle vores kunder være helt trygge.
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Bedste tidspunkt til muldvarpebekæmpelse?

Kaster du dig selv ud i bekæmpelse af mulpvarpen, så er de bedste måneder maj og juni samt i oktober og november. Maj og juni er månederne før, at de begynder at få unger. I juli, august og september er de meget aktivt, hvorfor de kan være svære at bekæmpe effektivt kun med fælder. I oktober og november vil de igen være faldet mere til ro, hvorfor det igen bliver nemmere at komme bekæmpe muldvarpen effektivt. Som professionelle må vi benytte gift til muldvarpebekæmpelse, hvorfor det ikke er et problem for os at bekæmpe gnaveren hele året rundt. Vi har mange års erfaring med muldvarpebekæmpelse og står altid klar til at hjælpe dig af med problemet.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud