Sommerfuglemyg

Ramt af sommerfuglemyg angreb? Vi kan hjælpe med effektiv bekæmpelse af Sommerfuglemyg. Med certificeret behandling hjælper vi dig med at få styr på dine problemer med sommerfuglemyg

Sommerfuglemyg

Sommerfuglemyg er små insekter med to par vinger, som ofte har en grå eller brun farve og en pelslignende struktur. Deres udseende kan minde om små sommerfugle eller møl, hvilket har givet dem navnet. Det er vigtigt at bemærke, at sommerfuglemyg tilhører myggefamilien og ikke fluer, selvom de undertiden kaldes kloakfluer.

I larvestadiet findes sommerfuglemyg i kloakker, afløb og vandlåse på badeværelser, hvor de lever af bakterier, der vokser på slammet i afløbene. Når larverne er fuldt udviklede og bliver til sommerfuglemyg, kan de flyve op i badeværelset og sidde som små pletter på spejle eller fliser. Det er typisk her, at man opdager en flok af små myg, som kan være irriterende eller ubehagelige.

Sommerfuglemyg lever også i store mængder i rensningsanlæg, hvor de hjælper med at rense vandet. Hvis man bor tæt på et stort renseanlæg, kan man opleve en øget forekomst af sommerfuglemyg i sit hjem.

sommerfuglemyg
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Ufarlige Sommerfuglemyg i Danmark

I Danmark er disse myg ufarlige og udgør ingen fare for mennesker eller bygninger, da de hverken stikker eller forårsager skade. Faktisk kan de være gavnlige, da de bidrager til at nedbryde organisk stof i filtre på rensningsanlæg. Dog kan de være irriterende, især hvis de optræder i store mængder.

I subtropiske og tropiske områder er situationen anderledes med dette. Her findes en familie af sommerfuglemyg, der kan bide og forårsage stor gene. Desuden kan disse myg også overføre alvorlige sygdomme. Hvis man er i udlandet, skal man derfor være mere opmærksom på myggene end i Danmark.

Forebyggelse og bekæmpelse

Hvis man vil undgå, at der opstår en stor mængde sommerfuglemyg, kan man med fordel sørge for at rense afløbet på badeværelset jævnligt. Hvis man alligevel oplever en generende mængde af sommerfuglemyg, kan man bekæmpe dem ved at fjerne den slambelægning, hvor larverne lever.

Det er nødvendigt at starte med en mekanisk rensning, f.eks. ved spuling, rensebånd eller børstning, og derefter skylle efter. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du skal bruge vores hjælpe til sommerfuglemygbekæmpelse.

ERFARNE OG FLEKSIBLE FAGFOLK

Vi har opnået stor erfaring med at håndtere forskellige former for skadedyrsangreb, hvilket har givet os en omfattende viden om de korrekte teknikker, metoder og værktøjer. Vores ekspertise er af højeste kvalitet, og vores telefonlinjer er åbne.

Bekæmpelse af sommerfuglemyg med garanti

Vi tilbyder en korrekt og effektiv bekæmpelse af sommerfuglemyg og kan garantere vores services i 30 år.

Vores specialister er erfarne i behandling af sommerfuglemyg. Du kan træffe os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Indhent et tilbud