Mosegrise

Mosegrisen kan gøre stor skade.

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med mosegrise.

Mosegrise bekæmpelse

Mosegrise kan være meget generende, da de hurtigt kan underminere en hel have, hvis de ikke stoppes i tide.

Udover de altid irriterende muldskud i græsplænen, kan den også hurtigt gøre stor skade på en køkkenhave eller frugtplantage. Det kan særligt medføre store økonomiske tab, hvis frugtplantager angribes, da de gnaver rødderne i stykker, og dermed ødelægge planterne.

Mosegrise bekæmpelse
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Hvad kendetegner en mosegris?

Mosegrisen er en gnaver som oftest findes i fugtige omgivelser ved vandløb og søer. Den er en god svømme, hvorfor den også kaldes en vandrotte. Det er dog hverken en rotte – eller gris for den sags skyld. Faktisk er det en studsmus, som bliver omkring 20 cm lang, halen 6-10 cm og vejer op til 300 gram.

Det kan være svært at vurdere, om du har besøg i haven af en mosegris eller muldvarp, da de begge laver muldskud og lever i et netværk af underjordiske gangsystemer.

Den nemmeste måde at fastslå, hvilken ubuden gæst, du har besøg af i haven, er ved at kigge på, om planter og rødder over jorden er blevet spist af. I så fald er det mosegrisen, der er på spil, Den er nemlig veganer med forkærlighed for rødderne fra unge frugttræer, bægehække og stikkelsbærbuske. Mulvarpen spiser derimod regnorme og insekter.

Har du besøg af en mulvarpe, kan du her læse mere om bekæmpelse af mulvarper.

Skal du have hjælp?

Det er en god ide at kontakte en specialist og få professionel hjælp, fordi bekæmpelse af mosegrise ikke altid er lige let, grundet omfattende tunnelsystemet er, hvor de lever. Et andet problem er, at de ofte yngler og kan få op til 5 kuld unger fra april til november.

Antallet af gnavere og omfanget af tunnelsystemet kan derfor hurtigt komme helt ud af kontrol, hvis der ikke handles hurtigt og effektivt.

Vi står klar hele året til at hjælpe dig, hvis din have eller din frugtplantage under angreb af mosegrise. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 og gå et uforpligtende tilbud.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud