Duer

Er duerne et problem?

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med duer

Duer

Har du problemer med duer og deres ekskrementer? Duernes ekskrementer kan misfarve bygninger og give lakskader på biler, grundet deres høje koncentration af urinsyre.

Lad AJ Skadekontrol hjælpe dig med at bekæmpe dem.

Udover at deres ekskrementer kan skade materielle ting, er der også en risiko for, at de spreder smitsomme sygdomme. Det er derfor særligt vigtigt at bekæmpe duerne, der holder til omkring fødevarefabrikationer og steder, hvor der sælges fødevarer.

Vi kan også afhjælpe det irritationsmoment, som det er, hvis de har slået sig ned uden for dit vindue.

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Info om duerne

De mest kendte arter er ring-, tam- og tyrkerduen. Det er normalt ring- og tamduen, du oplever i store flokke rundt omkring i byerne. Deres primære fødekilde er frø, korn og plantedele, men i byerne spiser de også organisk materiale.

Det er bestemt ikke tilfældigt, at nogle personer ikke er glade for duerne i bybilledet. Du har måske endda hørt dem omtalt som “luftens rotter”. Dette grunder blandt andet i deres veludviklede formeringsevne og fordi de kan sprede sygdomme. Under optimale forhold kan tamduen få op til 18 unger på et år, mens ringduerne kan få 6 unger årligt.

Skal vi hjælpe dig?

For at forebygge at få duer i nærmiljøet gælder det om at afspærre deres adgang til f.eks. lofter, overdækkede altaner og andre steder, hvor det er optimalt for dem at bygge deres reder. De kan også holdes væk ved at opsætte særlige net på altaner og i baggårde. For at holde duen væk fra tagrender, kan der monteres stålwire.

Hvis du står og mangler hjælp til at forebygge eller bekæmpe duer i din ejendom eller i dit nærområde, hjælper vi dig gerne. Kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud