kattelopper

Vi fjerner kattelopper med én enkel behandling.

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med kattelopper.

bekæmpelse af Kattelopper

Kattelopper er den mest kendte loppe, der – på trods af navnet – angriber både hunde og katte. Faktisk angriber de ikke kun dyr, men også mennesker – som oftest bliver angrebet på sofaen eller i sengen. Deres bid medfører svie og kløe, hvorfor de straks bliver et ubehageligt bekendtskab for mennesker.

Har I fået kattelopperne indendørs i sofaen eller sengen? AJ Skadedyrskontrol fjerner dem med biocid, som er helt ufarligt for dyr og mennesker.

kattelopper
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Information om kattelopper

De er brunsorte og kan blive op til 3 mm lange, har springben og kan springe op til 30 cm. For de fuldvoksne kattelopper er levetiden omkring en måned.

De lever i dyrenes pels, hvor de suger blod fra værten og forplanter sig ved at lægge æg. Da, æggene ligger forholdsvis løse i pelsen, falder de tit af og ligger der, hvor dyret har færdes – hvilket altså er den typiske smittekilde for sofaen og sengen!

Når æggene udklækkes, og der ikke er et dyr i nærheden, angriber de i stedet mennesker, hvor de vil suge blod for at stilne sulten. Det er dog sjældent, at de bliver siddende på mennesket i længere tid, da det ikke er muligt for lopperne at formere sig på mennesker.

De vil derfor dø over tid, hvis de ikke får muligheden for at hoppe videre til et dyr – men i mellemtiden er det meget ubehageligt at dele sofa eller seng med lopperne.

Lad os bekæmpe dine kattelopper!

For at bekæmpe dem effektivt er det nødvendigt først at behandle det inficerede dyr med et middel, der slår lopperne ihjel. Derudover er det også nødvendigt at behandle de omgivelser, som dyret har befundet sig i – alt fra dens kurv til din seng og sofa.

AJ Skadedyrskontrol kan fjerne kattelopperne med én enkel behandling. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 for at få et tilbud.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud