Effektiv klædemøl bekæmpelse

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med klædemøl.

Klædemøl bekæmpelse

Klædemøl kan ødelægge tøj og tekstiler. Har du huller i tøjet, så kan det være, du har klædemøl (Tineola bisselliella) boende i dit tøjskab. Klædemøl holder af tekstiler i animalske materialer som uld, pels, silke og fjer, men kan også angribe kunststoffer. Få hurtig og effektiv hjælp og bliv hullerne kvit med professionel hjælp.

Er du så uheldig, at din bolig er blevet angrebet af klædemøl eller pelsmøl, er det vigtigt, at du hurtigt kontakter os, da de hurtigt spreder sig og skaber skader på tøj og tekstiler. Uden bekæmpelse vil klædemøllet ødelægge dit inventar, hvor særligt tekstiler er ekstra udsat for angreb.

Hvis du har opdaget dem i din bolig og har brug for bekæmpelse af klædemøl, så kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11.

Klædemøl
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Info om klædemøl larver

Klædemøl opholder sig steder, hvor der er fugtigt og stilstand, hvorfor de lever og formerer sig på lofter og i kældre. I deres levetid lægger de op mod 150 æg. Æg fra klædemøl kan være svære at se, grundet deres størrelse og hvidlige farve. Æggene lægges i folder i tekstiler, og æggene går ofte til grunde i forbindelse med rengøring og vaskning.

Larverne klækker ud af ægget efter 4-8 dage, og de er fuldvoksne efter 6-7 uger, hvis omstændighederne er optimale. Det er faktisk larver, der forvolder skaden på dit inventar. De spiser nemlig af tekstilprodukter og efterlader derved huller.

AJ Skadedyrskontrol bekæmper klædemøl

En effektiv klædemøl bekæmpelse indebærer, at både æg, larver og voksne møl i tekstiler og tøjmøbler bliver udryddet. Vores skadedyrsspecialister har fokus på at skabe den bedste løsning for hver enkel kunde. Kontakt os derfor på telefon 50 30 11 11 eller mail service@ajko.dk, og lad os give dig et tilbud på, hvordan vi bedst muligt bekæmper skadedyret i din bolig.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Sådan spotter du møl i dine tekstiler

Møl er meget lyssky og vil derfor prøve at søge mod mørke steder, hvis de bliver eksponeret for lys. Udover de voksne møl og skader på tøjet vil larverne være tydelige tegn på møl. De lægger deres æg i tøj og tekstiler, som ikke bruges så tit, og som derfor ikke er helt rent. Larvepupperne vil ofte klistre sig til og gemme sig i folderne på tøjet. Larverne kan også angribe plantematerialer og kunststoffer som bomuld, hvis de ikke har adgang til organiske materialer.

Sådan ser de ud

Møllet har visse ydre ligheder med pelsmøl, da de begge har samme størrelse – ca. 0,5 til 0,9 cm lange og med et vingefang på op til ca. 0,9 cm. Den mest markante forskel er farven, da møllene er gyldne og med tætte hårfrynser langs kanten af vingerne. Pelsmøl er brunlige i farven, og derudover kan de have tre synlige sorte pletter på vingerne.

Få professionel hjælp

En holdbar og effektiv behandling bør udføres ved en målrettet indsats, hvor det er nødvendigt at få fjernet æg, pupper og larver fra tekstilerne. Det kan vi hos AJ Skadedyrskontrol hjælpe dig med. Vi har stor viden inden for området og lang erfaring med en effektiv fjernelse af skadedyr for både private og erhverv. Ingen opgave er for lille eller stor til os. Kontakt os, hvis du ønsker professionel hjælp til at komme møllene i dit hjem til livs. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om vores behandling.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud


    Slip effektivt af med skadedyr i indbo

    Lej en Frysecontainer

    Priser fra 4000 kr. inkl. moms