Møl bekæmpelse

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med møl.

Specialister i bekæmpelse af møl

AJ Skadedyrskontrol er specialister i møl bekæmpelse. Vi har stor brancheerfaring og udfører opgaver for erhverv, offentlige og private kunder. Som medlem af Brancheforeningen, er vi underlagt kontrol fra staten, for korrekt håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr.

Møl bekæmpelse skal ske i tide. Vores pris for bekæmpelse af møl er yderst konkurrencedygtig. Kontakt AJ Skadedyrskontrol og hør mere om vores ydelser på telefon 50 30 11 11.

Møl
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Sæt ind så snart problemet opdages

Så snart forekomsten af skadedyret opdages, skal du reagere. Vi løser naturligvis opgaven uanset skadens omfang. Vi har hurtig reaktionstid og gør vores ypperste for, at vores skadedyrsbekæmpere lander hos dig kort tid efter første samtale. Vi ved, at hver dag tæller, når det handler om skadedyr – og at skadevirkningerne kan begrænses markant ved en hurtig og effektiv indsats.

Særligt melmøl kan blive et stort problem, hvis ikke de bekæmpes i tide. Især i fødevarerelaterede virksomheder som bagerier og lagre er problemet størst. Hvis de når at sprede sig og lægge æg, kan skaderne være omfattende. Bekæmpelse af møl skal derfor sættes ind ligeså snart problemet opdages.

Information og kendetegn ved melmøl

Melmøl kan komme ind i dit hjem på mange forskellige måder. En af de typiske årsager til, at du får besøg af dem, er faktisk dig selv. De bliver transporteret inden for husets fire vægge, når de små larver eller æg ligger gemt i tøj, møbler eller fødevarer. Herefter vil de gemme sig i dit hjem og formere sig hurtigt. Hvis du bor i tæt bebyggelse, kan møl faktisk også komme ind i dit hjem via naboens rør.

Skadedyret er lyssky og er derfor ikke aktiv om dagen. I mørket flyver de derimod livligt rundt, hvor de er til stor gene og skade – særligt hvis de først formerer sig. Larvens puppetid tager 17-20 dage, men hele udviklingstiden varierer afhængigt af temperaturen. Ved 18 grader tager det 3 måneder og ved 28 grader bare 41 dage. Larven er hvid, lyserød eller lysegrøn og kendetegn er:

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Møl opdages først, når det er for sent

Det kan være meget svært at se de små æg og larver, hvorfor de først typisk opdages, når de er blevet til møl – og der er det allerede for sent. Netop derfor er det vigtigt, at du kontakter os, så snart de observeres. Vi kan udrydde dem hurtigere og mere effektivt end hvis du selv prøver at løse problemet.

En anden måde, du måske kan opdage dem på, er, at de kan frembringe en ubehagelig lugt. Derudover kan det ses på dit tøj, der stille og roligt vil blive mere hullet. Når først møllene er færdigudviklet vil de være nemme at spotte som grå-brune insekter, som flyver rundt i dit hjem.

Bekæmpelse af møl i tøjet

Der er nogle ting, som du selv kan gøre i forsøget på møl bekæmpelse og for at undgå de små kræ, før de gør stor skade på dine tekstiler. Når du pakker sæsonens tøj væk som for eksempel vinter- eller sommertøjet, så er det en god idé at pakke tøjet ind i lufttætte poser, som de ikke kan trænge ind i og derved spise uforstyrret i flere måneder. Det ville være så ærgerligt at hive sit elskede tøj frem efter et par måneder og så opdage, at der har været ædegilde i ens sweatre.

Men er de allerede gået i tøjet, kan bekæmpelsen af møl ske ved, at du smider det udsatte tøj i vaskemaskinen, tørretumbleren eller i fryseren. Møl kan nemlig ikke tåle, hvis det bliver alt for varmt eller for koldt, hvorfor de vil dø.

Dog er det altid godt at tage kontakt til en specialist, da det kan være svært at se, om man har fanget dem alle, da deres æg kan være svære at se.
Vores priser er konkurrencedygtige, når det gælder mølbekæmpelse. Vi står klar til at hjælpe dig med møl behandling i hele landet og kommer straks forbi, da de formerer sig hurtigt under de rette forhold. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvordan vi bekæmper skadedyret.

Hør mere om certificeret møl bekæmpelse

Vi anvender insektmidler, der løser opgaven særdeles effektivt, og som er godkendt af Miljøstyrelsen. Kontakt os nu på telefon 50 30 11 11 og få en uforpligtende dialog, eller skriv til os på mail service@ajko.dk.
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Bekæmpelse af møl pris

Hos AJ Skadedyrskontrol tilbyder vi professionel behandling til en god, konkurrencedygtig pris. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med bekæmpelse af skadedyr i boliger og bygninger i hele Danmark.

Kontakt os og få yderligere informationer om vores bekæmpelse af møl og andre skadedyr. Du kan også tage os med på råd, hvis du går med overvejelser om indretning af et nyt bageri eller fødevarelager. Her kan vi rådgive om, hvilke forholdsregler du kan tage på forhånd, for at minimere risikoen for skadedyrsangreb.

Erfarne og fleksible fagfolk

AJ Skadedyrskontrol er sat sammen af et hold af de allerdygtigste fagfolk. Vi har mere end 20 års erfaring med at bekæmpe en lang række forskellige skadedyr, og vi har efterhånden set lidt af hvert. Derfor ved vi, hvad vi laver, og har helt styr på metoder og hjælpemidler, når vi tager en opgave på os.

Vi er fleksible og rykker ud til hele landet, og så kan du få fat på os fra tidlig morgen til sen aften alle ugens dage. Vi er eksperter i bekæmpelse af møl og prisen hos os er ikke noget, du bør bekymre dig om. Vi er nemlig billigere end mange af vores konkurrenter.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Vi hjælper mange forskellige kunder

Vi har kunder fra mange forskellige brancher og industrier. Vi hjælper både erhvervskunder og private. Vi har blandt andet masser af erfaring med skadedyrsbekæmpelse i private hjem, boligforeninger, hospitaler og plejehjem, restauranter og levnedsmiddelvirksomheder samt kommuner. Vi tager både imod store og mindre opgaver.

Almindelige møltyper i hjemmet

Frømøl og de tofarvede frømøl er de typiske mølarter, som anses for skadedyr, og som findes i de danske hjem og gerne går i madvarer. Klædemøllet og pelsmøllet er to andre også almindelige skadedyr i husholdningen, som du kan læse mere om under menuen ’ Skadedyrsinfo’.
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Et møl kan lægge hundredvis af æg

Møl formerer sig med lynets hast og kan, alt efter mølart, snildt lægge mellem 100 og 600 æg. Det tager mellem få dage og op til 2 uger for at udklække larverne, og de fuldt udklækkede larver vil herefter kravle rundt og sprede sig, søge efter føde, gemme sig i revner og sprækker og spinde et klæbrigt spind. Derfor er det vigtigt at sætte ind med behandling i tide mod både æg, larver og voksne møl, når først man har konstateret møl i sin husholdning. Jo før man reagerer, jo bedre.

De nyudklækkede møllarver er bittesmå og kan være svære at spotte med det blotte øje. Møllarverne kan ses kravlende på lofter og vægge i køkkenet. Larverne er gule eller hvide med en brun eller sort prik som hoved. De kan blive op til ca. 15 mm lange. Larven tilbringer puppestadiet i en brunfarvet kokon, hvor den udvikler sig til et voksent møl. Møllarverne tåler ikke udtørring, og de trives bedst under fugtige forhold. Hvis luftfugtigheden er for lav, vil larvens udvikling gå i dvalefase, indtil forholdene igen er optimale. Derfor er møl også mere udbredt i gamle og fugtige boliger, hvor de har de optimale leveforhold.

Frømøl

Frømøls larver lever af foderrester og tørvarer. De kan dog også udrette skader på fx lædervarer, tæpper og fugtige boligtekstiler. Møllene lever ikke kun af frø, men også gryn, nødder og tørvarer. Det tofarvede frømels kendetegn er netop de to markante farver, den har på dækvingerne. De gør ofte størst skade i ældre, lidt fugtigere boliger.
Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Melmøl

Melmøl er ikke en mølart, der typisk findes i hjemmet. Ofte lever de i bagerier og andre steder, hvor der lagres korn og melprodukter, hvor de lægger deres æg. Melmøl i husholdningen stammer derfor fra fødevarer, der er bragt ind i hjemmet. Hvis du finder melmøl i dine fødevarer, det kunne være en pakke havregryn, er det derfor vigtigt at smide dem ud med det samme, inden de spreder sig til andet mad.

Man kan være fristet til selv at tage kampen op, og du kan også søge dig frem til utallige bud på hvad, der enten dræber eller skræmmer møl væk. Men som privatperson er det tæt på umuligt at bekæmpe dem på egen hånd. Deres gode og mørke skjulesteder, mange hundrede æg og korte udklækningstid gør, at man er nødt til at få professionel hjælp. Skadedyrsbekæmperne vil benytte gift de udsatte steder, og de vil højst sandsynligt komme tilbage over flere gange for at udrydde dyrene. Giften er ikke farlig for mennesker eller indeklimaet, men giften vi professionelle bruger, er kraftigere og virker bedre, end det man kan købe i byggemarkeder. Vi har mange års erfaring og gode resultater med vores arbejde, og du kan derfor trygt kontakte os. Om skadedyrene har ødelagt dit tøj, nattesøvn eller fødevarer, så kan du se frem til en hverdag igen uden ubudne gæster i dit hjem.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud


    Slip effektivt af med skadedyr i indbo

    Lej en Frysecontainer

    Priser fra 4000 kr. inkl. moms