★★★★★

4.8 på Google

Husmår

Fra 2575 kr. inkl moms

Vi kan hjælpe dig med at få styr på dine problemer med husmår.

20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

30 års garanti - hos os er du i trygge hænder

Altid fair og konkurrencedygtige priser

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Husmår bekæmpelse

Hører du hurtige og larmende skridt løbende henover loftet om aftenen? Så har du nok husmår på loftet. Det er vigtigt at handle på problemet, så snart det opdages, og få professionel hjælp. At have husmår på loftet kan nemlig gøre stor skade på din ejendom, hvor de fx kan gnave i strømledninger og ødelægge isolering på loftet og slæbe døde smittebærende byttedyr med sig indenfor.
mår/husmår bekæmpelse
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Har du mår på loftet?

Kontrakt straks AJ Skadedyrskontrol. Vi er skadedyrsspecialister og har stor erfaring i fordrivelse af netop husmåren. Vi står altid klar til at hjælpe dig af med dit problem nemt og hurtigt.

Få professionel hjælp til husmår bekæmpelse. Vi kan kontaktes på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Bekæmpelse af husmår

Mange husejere forsøger selv at bekæmpe og fordrive mår på loftet med larm og lys, hvor den skræmmes væk. Det er desværre kun en kortsigtet løsning, da selvsamme mår – eller måske en anden – hurtigt flytter ind igen, da der lugter “dejligt” af mår på loftet. Over tid bliver de endda endnu svære at skræmme væk, da de vænner sig til denne fordrivelsesmetode. Deres dufte kan også ende med at lugte rigtig grimt i dit hus, så det er bare om at få dem væk hurtigst muligt.
Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Ny metode mod husmår med høj succesrate

Hos AJ Skadedyrskontrol anvender vi derfor i stedet den nyeste udviklede teknik til en effektiv fordrivelse af mår på loftet. Metoden omhandler at sprede et duftstof, som skræmmer husmåren væk. Det skal placeres taktisk korrekte steder under tagudhæng eller på loftet. Duftstoffet virker mod mår på loftet i op til 1,5 år.

Denne metode mod mår på loftet har vist sig at have en meget høj succesrate og har løst problemer på steder, hvor man ellers har kæmpet mod problemet i flere år uden held. Når dyrets skarpe lugtesans har skræmt den væk, er der et skridt mere. Det er også vigtigt at få lukket de huller til, som den har brugt som indgang, så der ikke kommer nye ubudne gæster. Disse huller behøver ikke være ret store førend dyrene kan klemme sig ind, men med mange års erfaring, kan vi hjælpe med at finde deres indgange og lukke dem.

En uvelkommen husgæst

Den kan flytte ind på loftet i både parcelhuse, sommerhuse, virksomheder, landbrug, lagre og fabrikker. Særligt i landbruget og fødevareindustrien er det en meget problematisk og uvelkommen gæst, da den er en typisk smittebærer og nemt spreder sygdomme. Den kender ikke til renlighed og vil efterlade ekskrementer og døde dyr.

Borebiller
Borebiller

Husmår på loftet støjer og skader

Flytter den ind på husets loft, vil du opleve at få forstyrret natteroen. Det er nemlig et nataktivt dyr – og det går bestemt ikke stille for sig! Mange beskriver det som en destruktiv, voksen person, der løber hvileløst rundt oppe på loftet i nattetimerne.

Men den voldsomme nattelarm er næsten det mindste problem. En husmår forvolder voldsomme skader på isoleringen, da den simpelthen splitter det hele ad, hvilket koster ejeren dyrt. Her taler vi om skader for tusindvis af kroner. Skaderne på isolering og el kan ske på kort tid, og derudover kan dyrene både tiltrække venner eller få unger. Det er altså vigtigt at handle med det samme.

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Undgå bestialsk fangstmetode

Den typiske bekæmpelse foregår ved opsætning af relative bestialske fangstfælder, hvilket er en meget udbredt metode blandt mange skadedyrsfirmaer. Fælder kan være effektive – hvis man altså fanger dyret. De er ikke blot utroligt svære at fange, men fælderne SKAL også tilses to gange dagligt, så dyret ikke lider unødigt længe.

En anden ulempe ved at anvende fælder er, at du med næsten 100 % sikkerhed vil opleve, at en ny husmår flytter ind på dit loft, da den mårens duftstoffer tiltrækker andre. Derfor har vi videreudviklet vores metode, så du kan komme af med skadedyrene én gang for alle, og uden at det skal gå voldsomt for sig. Det kan ikke blive nemmere. Så tag kampen op med det samme og beskyt dit eget hus.

Kontakt os i dag

Vi står altid parat til at hjælpe dig med bekæmpelse af husmår og andre skadedyr.

AJ Skadedyrskontrol udvikler en professionel behandlingsstrategi for hver enkelt kunde og tager udgangspunkt i den konkrete sag, hvor vi har en skadedyrsspecialist tilknyttet. Kontakt os på mail service@ajko.dk eller ring til os på 50 30 11 11.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Kom af med problemerne

Du kan trygt overlade dit problem til os. Vores produkter er godkendt af miljøstyrelsen, og vores medarbejdere kommer med en stor faglig viden og grundighed. Vi har +20 års erfaring i branchen med alt fra små hjem og private kunder, til store virksomheder og fabrikker, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig og i et fælles samarbejde få løst problemet.

Hvis du ringer til os, behøver du ikke selv klatre op under taget. Du slipper af med den eventuelle grimme, rådne lugt dyrene efterlader fra deres ekskrementer eller døde bytte, og du vil redde isolering under dit tag. En professionel vil rykke ud til dig hurtigst muligt og løse dit problem, så du ikke skal døje med de irriterende og larmende skridt mere. Så red dit humør, din nattesøvn, dit hus og ikke mindst din sundhed, og glæd dig til at få dit hus for dig selv igen.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud