Brun pelsklanner skal tages alvorligt!

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med brune pelsklanner

Brun pelsklanner

Er dit hjem blevet angrebet af små brune biller? Så er det muligvis brune pelsklannere – og de skal tages alvorligt, da de ikke er lette at bekæmpe alene!Og bekæmpes de ikke i tide, vil de yde skade på tekstilerne i dit hjem.

Vi anbefaler at få professionel hjælp af specialister i at bekæmpe dette skadedyr, da de kan være svære at spotte og bekæmpe, hvis de først har gnavet sig ind i fx. puder og tæpper.

Hurtig udrykning i hele landet

Hvad er brun pelsklanner?

Brune pelskaner er et insekt, der angriber tekstiler såsom uld, fjer, dyner og puder. De lever bedst i rum med en temperatur på omkring 24 grader, hvor den også formerer sig. I størrelse bliver de ca. 3-4 mm lange og har en gyldenbrun farve.

De spreder sig hurtigt i boligblokke, da de er i stand til flyve. Spredningen af billerne også ofte ved, at de transporteres i de produkter, som de har angrebet. Forestil dig eksempelvis en aften, hvor du henter dynen ind på sofaen, mens du hygger med en god film. Dermed risikerer du at hive billerne med fra sengen og overi sofaen – eller omvendt, når du går i seng senere på aftenen

Hør mere om bekæmpelse af brune pelsklanner

Hvis din bolig er blevet angrebet af skadedyret, står vi parate til at hjælpe dig med at bekæmpe dem. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud.

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad os ringe eller skrive til dig