Hvor kommer duemider fra?

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med duemider

Duemider

Som navnet antyder, kommer duemiderne ofte fra duereder. De kan også findes ved spurvereder. Rederne kan både være placeret udvendigt eller på loftet i den pågældende bygning.

Miderne lever i revner og sprækker tæt på rederne, hvor du kan kende dem ved den ægformede facon.

Hurtig udrykning i hele landet

Duemider kan angribe mennesker

Er der fuglereder i din bygning, kan du hurtigt stå med et alvorligt problem, da miderne hurtigt kan sprede sig til hele ejendommen via vægge eller rør. Hovedsageligt lever de af blod fra duer, men hvis de ikke kan finde nogen duer, springer de på mennesker. Biddet er ofte smertefuldt og kan resultere i en hudirritation hos mennesker.

Dette må du aldrig gøre!

Det er vigtigt, at du ikke bare afskærer duerne fra rederne eller fjerner reden selv. Det vil nemlig gøre, at miderne bevæger sig væk fra rederne og videre rundt i ejendommen i søgen efter fugle. Derved vil det resultere i et voldsomt angreb af duemiderne i hele ejendommen.

For effektivt at bekæmpe dem er det vigtigt behandle området med et professionelt sprøjtemiddel. AJ Skadedyrskontrol er specialister i at bekæmpe duemider i beboelsesejendomme, og vi anbefaler at kontakte os på telefon 50 30 11 11 med det samme, når der opdages fuglereder eller duemider i en ejendom, så miderne ikke når at sprede sig yderligere.

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad os ringe eller skrive til dig