Bekæmpelse af mus

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med mus.

Problemer med mus på loftet?

Vi er et landsdækkende skadesdyrsfirma, som udfører professionel bekæmpelse af mus i huset, på loftet eller i kælderen. AJ Skadedyrskontrol er med mere end 20 års erfaring med mus bekæmpelse blandt de førende i faget, som tilbyder autoriseret bekæmpelse af mus i hele landet.
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Få effektiv bekæmpelse af mus i huset

Vi har en bred kundebase og har stor erfaring med mus bekæmpelse af mus for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Oplever du mus i huset, på loftet eller i kælderen – så kontakt os nu på telefon 50 30 11 11 og få et uforpligtende tilbud på mus bekæmpelse.

Hvilke skader kan de påføre?

Hvis du ikke får bekæmpet musene effektivt kan det ende med at blive en dyr affære. Dyret kan udrette store skader på din ejendom og er derfor til stor gene for specielt boligejere. Har du eksempelvis mus på loftet, i kælderen, i skunken eller lignende, skal de bekæmpes omgående! De kan gnave sig igennem stort set alt, bortset fra metal og sten.

Eksempler på skader fra mus i huset:

De kan pådrage store skader til inventar, møbler m.m. I værste fald kan mus på loftet og kælderen ødelægge elektriske installationer, hvilket kan forårsage kortslutninger og brand.
Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

To slag mus i huset

Der findes mange forskellige arter, men kun to der trives inden døre. Her er der tale om:

Det er overvejende husmusen, der optræder i danske boliger. Den lever typisk i haver og parker ved bebyggede områder. Den yngler året rundt og søger inden døre i de kolde måneder. Har du mus på loftet eller andre steder i hjemmet, er det med stor sandsynlighed husmusen.

Halsbåndmusen er en anelse større og har store ører og en spids snude. Den trives i skove og findes generelt ved tæt beplantede områder.

Bekæmpelse af mus - kontakt AJ Skadedyrskontrol

AJ Skadedyrskontrol skræddersyr løsninger til den enkelte sag. Vi former en professionel behandlingsstrategi ud fra kundens behov. Vi er specialister og står klar til at hjælpe dig med en effektiv behandling og mus bekæmpelse. Kontakt os og hør mere om vores service på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Professionel mus bekæmpelse

Har du problemer med de små gnavere, er det altid en god ide at få professionel hjælp til at bekæmpe problemet. Mange forsøger sig med musefælder fra byggemarkedet, men oplever ingen effekt af det. Med en professionel behandling får du bekæmpet dem alle én gang for alle.

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Tips til at undgå mus på loftet og i huset

Der er en række ting, som du selv kan gøre for at undgå mus på loftet og i kælderen, og i det hele taget gøre det svært for skadedyret at komme ind i huset. Det skal dog siges, at det er svært selv at sikre huset helt, da alle huse har deres svage punkter. En ung husmus kan komme igennem en revne på blot 7 mm, så det kan være svært at holde dem helt ude.

Du kan for det første gennemgå vinduerne og dørene i dit hus og se, om de alle er tætte, og at der ingen revner eller huller er i dem. Hvis du har kælder i huset, er det også en god idé, hvis du sørger for, at vinduerne holdes lukket.

Spær ventilation og rør

Et andet sted, hvor de kan trænge ind, er gennem ventilationssystemerne i huset. Her kan du påføre trådvæv af metal, hvilket holder dem ude. Derudover skal du også sørge for, at rørgennemføringer i huset er lukket til. Hvis du har beplantning tæt op ad husets vægge som eksempelvis træer, kan det forårsage mus indendøre. En anden måde, hvor du kan blokere adgangen for dyret ind til dit hus, er ved rør, der sidder lodret op ad huset. Her kan du installere metalskærme, som musene ikke kan bryde igennem.
Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Sikr madvarer og køkkenaffald

Sørg for, at musene ikke får adgang til dine madvarer i huset. Det kan du blandt andet undgå ved at anvende madbokse eller glasbeholdere, hvor de ikke kan bryde ind. Dit køkkenaffald skal du også sørge for ikke er tilgængeligt for skadedyret.

Er de først trængt ind, er det altid bedst, hvis behandlingen foretages af en professionel, så du effektivt og hurtigt, slipper af med museproblemet og de konsekvenser, det kan medføre at have mus i huset eller i kælderen.

Kontakt os om både store og små opgaver

Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. AJ Skadedyrsbekæmpelse har solid erfaring med bekæmpelse hos både private, offentlige institutioner og erhverv. Vi dækker hele Danmark og rykker hurtigt ud til opgaver over hele landet. For os er høj faglighed og fleksibilitet utroligt vigtigt. Derfor har vi samlet er hold af dygtige og erfarne medarbejdere, og du kan ringe til os på telefon 50 30 11 11 mellem kl. 07:00 og 21:00 hver dag.

Om husmusen og halsbåndsmusen

Musen er en almindelig gnaver, der er udbredt i Danmark og i resten af verden. Den holdes både som kæledyr, indgår som forsøgsdyr i laboratorier og lever frit i naturen. I Danmark findes der typisk to slags mus, som kan overleve og hærge indeni dit hus: den grå husmus og den mørkebrune halsbåndsmus.
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Musenes karakteristika

Husmusen er grå på ryggen og har en lysere farve på undersiden. Halsbåndsmusen er brun på ryggen og hvid på undersiden.Husmusen er ca. 8-9 cm lang, og halen har en længde, der er lige så lang som kroppen. Halsbåndsmusen er lidt større og bliver ca. til 10-12 cm lang fra snude til halerod. Halen er typisk lidt længere end hoved og krop tilsammen. Musene vejer typisk mellem 20 til 45 gram.

Mad med mere på menuen

Husmusen er stort set altædende, og indendørs lever den af alle typer madvarer, og den er ikke kræsen. Musen foretrækker dog frø og kornprodukter, men kan ved mangel på dens foretrukne føde sagtens fortære alt lige fra sæbe til stearin. Husmusen har et lille fødebehov på blot 3 gram føde om dagen, en halsbåndsmus har det dobbelte, og kan overleve de fleste steder.
Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

En gymnastisk gnaver

Husmusen og dens unger kan komme ind gennem alle bittesmå sprækker i bygninger – en sprække på blot få mm gør det muligt for den unge husmus at klemme sig ind. Musens fordel er, at den har talent for at kravle og springe, og derudover er den god til at gnave sig vej gennem træværk og andre typer materialer. Halsbåndsmusen kan springe ca. 1 meter og kaldes derfor også for springmus, mens husmusen kan springe ca. 30 cm.

Musens Liv og levevis

Musen holder til på markerne, i skovene, i krat, buske og parker nær bebyggelser i sommermånederne. Den søger indendørs i løbet af efteråret og overvintrer i huse og anden beboelse. Her gemmer gnaveren sig på lofter, under gulvbrædder og i hulmure og gnaver sig vej ind til fødesteder og kan gemme forråd i gangsystemerne.

Til redebygning bruger musen fx papir, stof, fjer og andre materialer, den kan finde. Musen kan yngle året rundt, hvis forholdene tillader det. Gnaveren kan typisk få 5-6 kuld à op til 10 mus, som efter dieperioden på 2-3 uger kan overleve på egen hånd.

Skader og smittefare

Udover at påføre skader på inventar som møbler, træværk og tekstiler, så kan mus også gnave sig igennem isoleringsmateriale, rør og elektriske installationer. I værste fald kan det medføre vandskade eller brandfare, hvis der påføres skader på vandslanger eller sker kortslutninger. Forurening af fødevarer med urin og ekskrementer kan desuden udgøre en sundhedsfare for beboere i ejendommen.

Kontakt os uforpligtende, hvis du ønsker professionel hjælp til at komme mus i huset til livs.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud