Bekæmpelse af brødbiller

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med brødbiller

Brødbiller

Er dit køkken eller andre rum i huset blevet angrebet af brødbiller? AJ Skadedyrskontrol bekæmper brødbiller med et professionelt insektmiddel, der er godkendt af miljøstyrelsen. Kontakt os hør nærmere om bekæmpelsen af brødbiller på telefon 50 30 11 11.

Hurtig udrykning i hele landet

Hvordan kan du kende brødbiller?

Den har en rødbrun farve med gullige hår og er normalt mellem 2 og 4 mm lang. De lever af og kan oftest findes i stivelsesholdige produkter såsom mel, havregryn, kiks og brød, men de kan også findes steder med meget lys. De afslører sig selv ved at efterlade små runde huller i det, som de gnaver sig ind og ud af. Skadedyret lever i gennemsnit i to måneder, og de fuldvoksne biller spiser ikke længere.

Hunnen kan nå at lægge omkring 100 æg i dens levetid. Æggene er ofte at finde i de stivelsesholdige produkter eller i sprækker i nærheden af produkterne. De nyfødte larver kendes på de hvidgule farve og små ben. Larverne er meget aktive, og de har nemt ved at finde vej ind i produkter, hvor emballagen ikke er helt tæt.

Få professionel hjælp

AJ Skadedyrskontrol står klar til at udføre en professionel behandlingsstrategi for at bekæmpe skadedyret. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller service@ajko.dk for et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af biller i dit hjem.

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad os ringe eller skrive til dig