Tæppebiller

AJ Skadedyrskontrol hjælper dig med et hvert skadedyrsproblem, om du er privat eller virksomhed. Hvis du står og døjer med tæppebille problemer, så kender AJ Skadedyrskontrol alle former for bekæmpelse af tæppebiller.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi vurdere problemet og give vores syn på det.

Tegn på tæppebiller

Tegn på tilstedeværelsen af tæppebiller kan typisk først opdages, når der opstår huller i tøj og andre tekstiler. Tæppebiller er kravlende insekter og ligner ikke desto mindre klædemøl, selvom de også har evnen til at flyve. De har en fremtoning, der minder om en mariehøne, dog mindre og med en varierende farveskala.

Tæppebiller er en del af klanner-familien (link til klanner side), og man observerer dem oftest i løbet af foråret og sommeren, parallelt med andre insekter. Det er værd at bemærke, at tæppebiller kan forekomme året rundt i indendørs omgivelser. Selvom navnet antyder, lever tæppebiller af tekstiler, kan de også ernære sig af afdøde dyr og andet affald, der er gemt væk under gulvet, hvilket kan udgøre en betydelig kilde til tæppebille problemer.

Så hvis du står i den situation, hvor tæpper bilerne befinder sig i dit hjem, så kan du trygt vælge AJ Skadedyrskontrol til at varetage din opgave. Kontakt os i dag.

Tegn på tæppebiller
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

AJ Skadedyrskontrol er klar til at hjælpe dig

At have skadedyr i hjemmet kan have store konsekvenser og skabe en betydelig påvirkning på ens dagligdag. Tæppebiler kan dukke op på ethvert tidspunkt af året og kan være udfordrende at bekæmpe.

Selv om de kan være svære at bekæmpe, kan vi hjælpe. Hvis du oplever problemer med Tæppebiler i dit hjem, så er AJ Skadedyrskontrol det rette valg til at løse opgaven. Med mere end 20 års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse ved vi, hvordan vi bedst kan håndtere brunmiderne og hjælpe dig med at slippe af med dem.

Bekæmpelse af tæppebiller med Skadedyrskontrol

Bekæmpelse af tæppebiller er en opgave, som ofte overlades til os som professionelle, da det kan være en langvarig proces at slippe af med dem.

Deres tilholdssteder og skjulesteder gør det stort set umuligt at bekæmpe dem med håndkøbsmidler og man kan stå over for udfordringer på grund af tæppebillernes lange livscyklus og deres skjulesteder, såsom under gulvet. Denne behandling skal gentages flere gange, og det tager ofte flere måneder at bryde tæppebillernes livscyklus, som kan vare op til et år.

En korrekt bekæmpelse af tæppebille vil dog reducere behandlingstiden til nogle få måneder. Derfor skal man iværksætte en bekæmpelse af tæppebiler så snart, man opdager tegn på tæppebiller.

AJ Skadedyrsbekæmpelse har mere end 20 års erfaring og kan hjælpe dig effektivt af med tæppebiller. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

bekæmpelse af tæppebiller

Bekæmpelse af Tæppebiler med garanti:

Vi tilbyder en professionel og pålidelig bekæmpelse af tæppebiller. Vores team af specialister er ekstremt erfarne og uddannet i behandling af biler.

Du kan kontakte os på telefonnummeret 50 30 11 11 eller sende os en mail på service@ajko.dk for at planlægge en bekæmpelse. Vi tager vores ansvar seriøst og vil sikre, at du er fuldt tilfreds med vores arbejde.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud