★★★★★

4.8 på Google

Hvepse og hvepsebo bekæmpelse

Startpris 1.495 kr. inkl. moms

Lad professionelle gøre det!

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med hvepse

20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

30 års garanti - hos os er du i trygge hænder

Altid fair og konkurrencedygtige priser

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Fjernelse af hvepsebo

Er dit hjem eller have under angreb, anbefaler vi, at du straks får professionelle til at bekæmpe dem, da det kan være farligt selv at begynde på det – flere mennesker dør faktisk hvert år af hvepsestik.

De kan desuden være smittespredere af sygdomme, hvorfor der er sandsynlighed for, at du kan blive smittet med sygdom, hvis du er uheldig at blive stukket. Det er derfor nødvendigt at få fjernet hvepseboet.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol allerede i dag, og indhent et tilbud.

Hvepsebo

Information om gedehams hvepsen

Den mest kendte i Danmark er gedehams hvepsen, der findes i syv forskellige arter herhjemme. De syv arter varierer i størrelsen og kan være fra 1,2 cm op til 2,5 cm. De lever i boer med en dronning, arbejdere og hanner. Det er på dronningen og arbejderne der sidder en brod med en giftkirtel. Herhjemme går deres bo til grunde hvert efterår, hvor kun den befrugtede dronning overlever vinteren.

Gedehamsen er dem, der er til stor irritation om sommeren, når de angriber den mad, der spises udendørs. De lever og tiltrækkes nemlig af sukkerholdig mad, hvorfor de typisk opleves som en stor irritation ved ishuset, bagerier og frugtforretninger. De elsker at sætte sig på din mad eller i din drikkelse, hvilket blot gør dem endnu farligere, da et uopmærksomt øjeblik og en bid af din kage, kan forårsage et stik i munden og dermed gøre det livsfarligt.

Af andre hvepsearter kan der nævnes træhvepse, gravehvepse og snyltehvepse. Disse er dog ikke så udbredte i Danmark. De forskellige arter bor og lever forskellige steder. Nogle arter foretrækker at leve i jorden, mens andre lever i frit hængende boer. Sjældne gange kan de endda også finde på at tage bo i møbler – eksempelvis inde i en sofa, som du kan se os bekæmpe i videoen herunder fra TV-programmet ‘De Beskidte Helte’

Beskrivelse af et hvepsebo

Mange beskriver deres bo som en rund masse af papirlignende materialer, der ligger i lag. Det giver god mening, da deres hjem er lavet af træfibre og derefter tygget sammen af hvepsespyt. Dronningen starter med produktionen af deres bo, men efterhånden som flokken bliver større, vokser hvepseboet også.

Hvepsene skaber en utrolig god isolation med luft imellem træfibrene, hvilket gør at de altid har den rette temperatur i deres bo, uanset om det er en varm sommerdag eller en kold nat. Boet kan vokse sig større end en fodbold og indeholde helt op til 10.000 hvepse.
Et hvepsebo overlever kun én sæson, men det er stadig vigtigt at få fjernet hvepsene, da næste sæsons dronning ellers kan finde på at få bo på din ejendom igen.

Hjælp til hvepsebo

Skal vi fjerne dit hvepsebo?

Vores skadedyrsspecialister står altid klar til at hjælpe dig, om det så gælder gedehamsen eller en af de andre arter. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller mail service@ajko.dk, hvis du har brug for en professionel til at fjerne hvepseboet.
Vi rykker hurtigst muligt ud, så du kan komme af med dit problem, og så er vi hurtigt videre igen. Vores medarbejdere kommer med faglig viden og stor erfaring, så du ikke skal frygte noget. De er vant til skøre opgaver og hvepsebo de mest mærkelige steder, altså er ingen opgave umulig, du kan trygt overlade dit problem til os.

Vores bekæmpelse af hvepse og gedehamse er godkendt af miljøstyrelsen, og du er derfor i sikre hænder, hvis du hyrer os til at bekæmpe dine skadedyr. Vi hjælper dig med at få en tryg og god hverdag igen uden irritation fra de små dyr. Vi fjerner hvepsenes bo med respekt for dig, dit hjem og med respekt for miljøet.

Et hvepsestik gør ondt, da det egentlig er en lille portion gift man får i kroppen, men da der også er nogle mennesker, der er allergiske og derfor kan reagere meget voldsom, er det vigtigt at få et hvepsebo væk hurtigst muligt, dog på en ansvarlig måde.

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud