Kornsnudebiller

Kornsnudebiller skal behandles i tide.

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med Kornsnudebiller

Kornsnudebiller bekæmpelse

Kornsnudebillen lever hovedsageligt i kornlagre, men kan også opleves i private hjem, hvor den ofte findes i kornprodukter.

Vi anbefaler en professionel bekæmpelse, hvis du har små kornsnudebiller vandrende rundt i dit hjem! Du kan kontakte AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11 eller send en mail på service@ajko.dk.

Kornsnudebille
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Kornsnudebillen

Billerne er mellem 2,5 – 5 mm lange. Dens snude er lang og tynd og den skifter farve alt efter, hvor gammel den er. Først er den rødbrun, senere skifter den farve til mørkebrun og til sidst bliver den helt sort.

Kornsnudebillen lever bedst i varme temperaturer med fugtige miljøer. Det er derfor ofte en “varm lomme”, hvor angrebet på lagret starter.

Der kan være forskellige situationer, der bevirker, at der skabes fugt på et lager. Men når der opstår fugtighed på et lager, bliver kornsnudebillerne straks tiltrukket, da de typisk lægger æg i det fugtige korn.

Det er sjældent, at angrebet opdages i de indledende faser. Derfor resulterer et angreb ofte i, at der udklækkes en stor mængde laver på et lille område. De mange laver får tilsammen temperaturen til at stige yderligere, hvilket tiltrækker flere biller og andre kornskadedyr.

Ligeså stiger risikoen for, at der udvikles svamp i området markant. Svampevæksten kan resultere i, at det angrebne korn bliver ubrugeligt.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at bekæmpe kornsnudebiller, så kontakt AJ Skadedyrskontrol. Vores professionelle skadedyrsspecialister står klar til at assistere dig i bekæmpelsen af kornsnudebiller.

Ring på telefon 50 30 11 11 eller send en mail på service@ajko.dk.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud