★★★★★

4.8 på Google

Myrer i huset

Fra 1500 kr. eks moms
(fra 1875 kr. inkl. moms)

OBS i juni, juli og august vil 1 behandling ikke være nok. Som regel kræver det 2-3 behandlinger.

Vi tilbyder også klippekort med 3 behandlinger fra 3000 kr. eks. moms.
(fra 3800 kr. inkl. moms)

20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

30 års garanti - hos os er du i trygge hænder

Altid fair og konkurrencedygtige priser

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Har du myrer i huset?

Myrer i huset er et problem, som de fleste nok kender til. Myrer i huset befinder sig typisk i køkkenet, bryggerset eller badeværelset.

Problemet med myrer i huset er næsten umuligt selv at komme til livs, når skadedyrene først har fundet vej indendørs. Kolonier kan nemlig blive store og består af op til 10.000, mens myredronningen kan blive op til 10 gammel. Du risikerer derfor at skulle væbne dig med stor tålmodighed i kampen mod myrer i huset, hvis du ikke får problemet ordnet af en professionel.

Der findes en række husråd, hvilke vil have en effekt på bekæmpelsen af myrer i huset, men desværre har det kun en midlertig effekt. Med tiden vil de nemlig lære at gå uden om fælderne, og så vil du igen opleve plagen med myrer i huset til stor frustration.

AJ Skadedyrskontrol Myrer
Har du Myrer
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Udryd plagen én gang for alle

Den eneste løsning for at få bekæmpet myrer i huset er ved at ødelægge boet, hvor æg, pupper og dronningen befinder sig. Det kan dog være utroligt svært at finde boet – eller nå helt ind til boet – og derved effektivt slå alle plageånderne ihjel.

Oplever du myrer i huset, så henvend dig med det samme. Problemet vokser kun, hvis det ikke bekæmpes. Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Med vores udstyr kan vi nemt ramme deres bo, så de ikke længere vil være til gene i huset. AJ Skadedyrskontrol anvender en effektiv behandling som udrydder dem én gang for alle. Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen.

Kontakt os og hør mere om bekæmpelse af myrer i huset på telefon 50 30 11 11.

Kan myrer gøre skade i huset?

Udover at udgøre en stor gene om sommeren, kan de mest almindelige arter i Danmark over tid faktisk gør skade på din bolig. De mest almindelige arter i Danmark er:

Forskellelige typer myrer

Den sorte havemyre er den, som vi oftest støder på i hjemmet. De kan trænge igennem de mindste sprækker og slå sig ned i isoleringsmaterialet mellem gulvet og fundamentet. Her kan de gøre skade på isoleringsmaterialet, hvilket kan medføre fugtskader over tid. Det er heldigvis sjældent, at deres ophold i og omkring boligen gør skade på eller i dit hus.

Men har du først fået de sorte havemyre i huset, vil risikoen alligevel stige. Risikoen stiger særligt, fordi de sorte havemyres bo ofte invaderes af den gule myres dronning, som dræber den hidtidige dronning og overtage boet.

De gule myre kan over tid gøre endnu større skade på dit gulv og træværket. Når den gule myre udvider sit bo, graver den nemlig grus og jord op sammen med en væske, som den danner. Kommer dette væske i kontakt med eksempelvis et trægulv, kan der opstå fugtskader. I kolonier med 10.000 eksemplarer kan fugtskaderne selvsagt med tiden vokse sig store. Opstår der mørke plamager på gulvbrædderne kan det således være tegn på fugt herfra.

Du kan kende de gule myre ved, at de udvikler vinger. Om sommeren vil du opleve, at de kommer frem fra under gulvet i tusindvis, når de flyver ud for at parre sig. Risikoen for at den gule myre flytter ind under gulvet er således stor, hvis du allerede har de sorte havemyre i huset.

Alle typer af myrer arter
Kontakt os for bekæmpelse af myrer

Den orange myre bygger oftest bo i træstube eller hule træer, men kan i enkelte tilfælde også bygge et bo under trægulve. Her kan der opstå et fugtigt miljø til skade for træet.

Herkulesmyren er den største art i Danmark. Den lever kun i Nordsjælland og Nordjylland, primært i og omkring nåleskove. Oftest ses de i sommerhuse, hvor de udhuler træet i både vægge og gulve, hvor de bygger tunneller. En koloni med 10.000 medlemmer kan derfor gøre stor skade på dit sommerhus over tid.

Vi tager alle henvendelser meget seriøse uanset omfanget. Og du kan være sikker på, at når du bruger os, bliver dine myrer i huset fjernet. Og de kommer ikke kommer igen!

Medarbejderne i AJ. bekæmper bl.a. mår
Borebiller

AJ Skadedyrskontrol hjælper dig med myrer i huset

AJ Skadedyrskontrol har fokus på kundeorienterede løsninger. Vi tilbyder autoriseret skadedyrsbekæmpelse i hele landet. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk og få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af myrer i huset. Vi står klar til at hjælpe dig – ligemeget, hvor du befinder i landet!

Erfarne og fleksible fagfolk

Efterhånden har vi oplevet alle typer af skadedyrsangreb på tæt hold. Det gør, at vi har helt styr på de rigtige teknikker, metoder og hjælpemidler. Vores faglighed er helt i top, og vores telefoner er åbne fra klokken 7 hver morgen og helt frem til klokken 21. Det er de, fordi vi gerne vil have, at du nemt kan få fat på os – også udenfor normale åbningstider.

Få en professionel myrerbekæmpelse

Har du opgivet selv at få bugt med skadedyret? Så kontakt AJ Skadedyrskontrol og lad os hjælpe dig med bekæmpelsen. Vi har ekspertisen og udstyret til at foretage en effektiv bekæmpelse lige meget, hvor skadedyret befinder sig.

Kom af med skadedyr til en fornuftig pris

Mange tror, at det er en dyr fornøjelse at få en skadedyrsbekæmper på besøg. Den myte vil vi gerne aflive!

Priserne hos AJ Skadedyrskontrol er sat, så der ikke skal graves dybt i lommerne for at få råd til at slippe af med myrerne eller andre problematiske skadedyr. Vi har nemlig valgt at skrue ned for omkostninger til flotte kontorbygninger mv., og fokuserer i stedet på at servicere vores kunder – og give dem en fair pris.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud