Pelsmøl

Pelsmøl skal bekæmpes i tide.

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med pelsmøl

Pelsmøl bekæmpelse

Har du pelsmøl i din lejlighed? Så er det vigtigt, at du reagerer med det samme. De angriber tekstiler såsom tæpper, uldtøj og pelse og kan hurtigt ødelægge en stor del af dit inventar. De breder sig desuden hurtigt til de omkringliggende lokaler og lejemål.

Ring til os på telefon 50 30 11 11 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bekæmpe pelsmøl.

Pelsmøl
Pelsmøl -1
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Information om pelsmøl

Pelsmøllene lever hovedsageligt af hornstof, men for at overleve er det også nødvendigt for dem at få et tilskud af protein. Det finder de ofte i tekstiler, hvor der er efterladt pletter af fedt, sved, urin eller blod. Her bider de hårene og trådene over i tekstiler, hvorved der dannes huller.

De lever bedst i lidt fugtige omgivelser, hvor der ikke er meget aktivitet. De er derfor tit at finde i tekstiler, der har været opbevaret i en kælder eller på et loft, da de steder fungerer som optimale levevilkår.

Det er faktisk laverne, og ikke de voksne, der ødelægger dine tekstiler. Når de er fuldt udvokset spiser nemlig ikke længere, men går kun efter at formerer sig. Det er derfor nødvendigt at bekæmpe dem, hvis man ikke ønsker flere i sit hjem.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol

Hvis din lejlighed er blevet angrebet, risikerer du at bruge mange unødvendige penge og få ødelagte tekstiler, hvis du ikke griber bekæmpelsen professionelt an allerede fra start. AJ Skadedyrskontrol har mange års erfaring med at bekæmpe pelsmøl, og vi hjælper gerne med at bekæmpe dem i din bolig. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på service@ajko.dk.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud