Rotter

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med rotter.

Bekæmpelse af rotter

Rotter er et stort problem, der kun bliver større jo længere tid, du venter med at bekæmpe dem. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke selv går i gang med at bekæmpelse, men i stedet kontakter et professionelt skadedyrsfirma.

AJ Skadedyrskontrol tilbyder både en professionel rottebekæmpelse og en forebyggende skadedyrssikring til dit firma eller ejendom. Kontakt os på telefon 50 30 11 11, hvis du ønsker at høre mere om vores skadedyrssikring.

Rotter
Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Smitten opstår ikke kun gennem direkte kontakt

Rotter er ikke blot ulækre, fordi de lever i kloarker. Udover at lave store skader på bygninger, hvor de kan gnave sig igennem næsten alle materialer, er de nemlig også smittebærer af op til 55 forskellige slags sygdomme, hvor den værste er Welis syge, der kan være dødelig for mennesker.

Det er ikke kun gennem direkte kontakt med rotter, at du risikerer at blive smittet. Du kan også blive smittet ved at røre ved noget, som rotter har strintet urin på. Vi fraråder derfor på det kraftigste at ignorere rotteproblemet eller have fysisk kontakt med ting, der har været i kontakt med dem.

Over 850 nye rotter på et år

De bliver mellem 21 og 29 cm lange, og formerer sig i stor stil. Et enkelt par kan resultere i over 850 nye rotter på et år. De spiser hovedsageligt kornprodukter, men er der ingen korn i de nærmeste omgivelser, spiser de, hvad de kan finde. De er mest aktive om natten, og der kan derfor gå lang tid, før forekomsten opdages.
Rottefælde
Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Effektiv rottebekæmpelse uden gift

Vi benytter Goodnature, som er en innovativ overfladefælde fra Tec-SolutionZ til rottebekæmpelse – hvilket altså er helt uden brug af gift. Goodnature har udvist stor effektivitet og stoppet rotteproblemer med fremragende resultater.

Kontakt os

Hvis du har rotter på din ejendom, så kontakt AJ Skadedyrskontrol.

Som tidligere nævnt, fraråder vi, at du selv forsøger at bekæmpe rotterne, da det kan have store konsekvenser for dit helbred.

Lad i stedet vores skadedyrsspecialister bekæmpe dem for dig. Kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Rottehund

Her er vores trofaste rottehund Snowy

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud