★★★★★

4.8 på Google

Fnat

fra 1.600 kr. eks. moms

Oplever du små kløende blærer rundt omkring på kroppen? Det er muligvis et tegn på, at du er smittet med fnat.

Hos AJ Skadedyrskontrol er vi eksperter i at behandle og dræbe fnat i hjemmet.

20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

30 års garanti - hos os er du i trygge hænder

Altid fair og konkurrencedygtige priser

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Effektiv og holdbar bekæmpelse af fnatmide

Hos AJ Skadedyrskontrol har vi mange års erfaring med fnat bekæmpelse. Vi bekæmper fnat i hjemmet med Biocid, som hverken er farlig for dyr eller mennesker.

Vi udfører en hurtig og effektiv behandling, som på bare 20 minutter fjerner og dræber fnat fra alle overflader. For at kunne udføre vores arbejde ordentlig anbefaler vi altid, at du som kunde altid har støvsuget grundigt før vores behandling af fnatmider. Det skyldes, at de kan leve i døde hudceller, hår og lignende.

Vores Biocid tågebehandling fjerner og dræber fnat i hjemmet, og gør det umuligt for fnatmiderne og vende tilbage i de næste 3 måneder.

Det er vigtigt, at der efter behandlingen vaskes tøj, sengetøj, tæpper og lignende ved 60 grader, samt at alle beboere i husstanden er i behandling. På den måde er man sikker på at få drevet bugt med fnat en gang for alle.

Hvornår kom banafluen til Danmark. AJ bekæmper Flæskeklanner, Husklanner, husmår, kakerlakker, klædemøl

Hurtig udrykning i hele landet

Hvad er fnat?

Fnat forårsages af fnatmider, som graver gange i den øverste del af huden. Det mest dominerende symptom er en intens kløen, som oftest opstår mellem fingre, ved albuer, armhuler, kønsdele, baller, knæhaser, vriste og fødder.

Fnat sætter sig på alle overflader, og kan være meget smitsomt. De skal derfor behandles så hurtigt som muligt. Fnatmider som ikke finder et menneske eller dyr at bo på dør af sig selv efter 72 timer.

Autoriseret fnat bekæmpelse i hele Danmark

Vi er hos AJ Skadedyrskontrol et autoriseret landsdækkende skadedyrsfirma, som står klar til at hjælpe dig af med fnat i i hjemmet. Vi er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen.

Vi har med 20 års erfaring hjulpet mange tilfredse kunder med fnat bekæmpelse. Vi er medlem af brancheforeningen, så det kontrolleres at alle de midler vi anvender er de korrekte. Vi står klar til udrykning indenfor 48 timer alle ugens dage fra 7-21.

Kendt for tv. Hvor den bekæmpede bananfluer , Flæskeklanner, Husmår, kakerlakker

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Lad AJ Skadedyrskontrol håndtere hurtig fnat behandling i dit hjem

Hvis du døjer med fnat i din bolig er det vigtigt, at gøre noget ved det med det samme. Fnatmider er meget smitsomme, og skal derfor behandles med det samme. AJ Skadedyrskontrol har med mange års kendskab den rette professionelle viden og ekspertise til, og bekæmpe disse skadedyr hurtigt og effektivt.

Kontakt os i dag på 50 30 11 11, og lad os tage en snak omkring skadedyrene i dit hjem. Du er også velkommen til, at sende os en mail på service@ajko.dk, og så vil vi forsøge, at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Hvis det er en mere akut situation anbefaler vi, at du kontakter os over telefonen. Uanset hvor i landet du bor, kommer vi og hjælper dig med dine skadedyr. Vi har stor erfaring med bekæmpelse af alle typer skadedyr.

Hos AJ Skadedyrskontrol er det muligt, at få fat på os mandag-fredag fra kl. 8-16 og fredag kl. 8-15 på mobilen. Vi besvarer alle henvendelser over mail hurtigst muligt.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud