★★★★★

4.8 på Google

Skægkræ bekæmpelse

Skægkræ – fra 1600 kr. eks. moms (mulighed for mængde rabat)

Vi hjælper dig med at slippe effektivt af med skægkræ.

20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

30 års garanti - hos os er du i trygge hænder

Altid fair og konkurrencedygtige priser

Kendt fra TV-programmet

DE Beskidte helte

Skægkræ

Skægkræ spreder sig hurtigt og kan være svære at udrydde. Det er derfor nødvendigt at sætte ind med en effektiv skægkræ bekæmpelse. Hvad er skægkræ, og hvordan bekæmper man dem? Bliv klogere på krybene og læs om effektiv bekæmpelse af skægkræ her.

Hurtig udrykning i hele landet

Få effektiv hjælp nu

Mangler du en professionel og autoriseret skadedyrsbekæmper til hurtig og effektiv bekæmpelse af skægkræ? Så tøv ikke med at kontakte os, før de har spredt sig og gjort skade på dit hjem. Vi rykker hurtigt ud på Sjælland og i hovedstadsområdet.

Én behandling er oftest nok

Med vores metode er blot én behandling i de fleste tilfælde nok. Hos mange skadedyrsfirmaer skal du gennem hele 3 behandlinger. Vi har mere end 20 års erfaring i professionel udryddelse af skadedyr, og vi har rigtig gode resultater med en virksom metode til bekæmpelse af skægkræ.

Skægkræ spreder sig i hele huset og går i madvarer

Modsat sølvfisken kan dette dyr godt klatre på lodrette overflader og er ikke afhængig af fugtige omgivelser. Derfor spreder den sig også hurtigt rundt i huset: Til stuen, hvor den kan gemme sig i reolerne, og i køkkenet, hvor den går i madvarer. Den kan også ødelægge bøger, billeder og dokumenter – især hvis der er fugt, som skaber svampevækst.

Fakta om skægkræ

Skægkræet, eller skægget sølvkræ, er i familie med sølvfisken og har de seneste år huseret heftigt i Norge, hvor den med rekordfart har spredt sig. Insektet blev opdaget tilbage i 2013 og har spredt sig til Danmark via bl.a. post, rejser og vareemballage. Modsat kan dette dyr godt klatre på lodrette overflader og er ikke afhængig af fugtige omgivelser. Derfor spreder den sig også hurtigt rundt i huset.

FAQ om skrægkræ

Kræet kan kendes ved, at det har lange haletråde og følehorn, en "skægget" krop og en mørk farve. Skægkræ er både større og mindre sølvfarvede og skinnende. 

Den bliver 15-20 mm lang, mens sølvfisken typisk er 10 mm. Haletråde og følehorn hos det skæggede kræ er næsten lige så lange som kroppen eller længere.

Skægkræet æder alle slags madvarer, især stivelsesholdige tørvarer som fx mel og gryn. Den kan også ødelægge bøger, billeder og dokumenter - især hvis der er fugt, som skaber svampevækst. Skægget sølvkræ har med deres kraftige kæber en god evne til at fortære hårdføre produkter.

Skægkræ kan blive op til syv år gamle. Hunnen lægger sine æg i revner og sprækker, enten enkeltvis eller i klynger. Hunnen kan lægge omkring 150-200 æg gennem hele dyrets levetid. Æggene udklækkes efter ca. 2 måneder, hvorefter de små kræ hastigt vokser sig store og er kønsmodne efter ca. 2,5 til 3 år.

Insekterne er gode til at gemme sig under gulvpaneler, revner og sprækker. Kræene kan kravle fra lejlighed til lejlighed via rør og sprækker og hurtigt sprede sig til hele boligen og til madvarer. En koordineret skægget sølvkræ bekæmpelse kan derfor være nødvendig i hele beboelsesejendommen.

Er du ramt af skægkræ, så er der en række tiltag, du selv kan foretage; daglig udluftning med gennemtræk, grundig rengøring og reducering af luftfugtigheden. 

Ønsker du hurtig og effektiv hjælp til fjernelse af skadedyr af en professionel skadedyrsbekæmper, så rykker vi hurtigt ud. AJ Skadedyrskontrol er landsdækkende, vi kører i miljøvenlige biler med moderne udstyr og er autoriseret af Miljøstyrelsen

Den nye ubudne gæst kravler godt, formerer sig hurtigt og spreder sig hastigt fra rum til rum. De vil derfor hurtigt være mange, og de forsvinder ikke af sig selv. Derfor er det en god idé at kontakte en skadedyrsbekæmper og få hjælp til skægkræ bekæmpelse, lige så snart du får øje på de første dyr, inden omfanget vokser.

20 års erfaring med bekæmpelse af Skægkræ

Har du problemer med skægkræ i din bolig, så er du kommet til det rette sted. Vi er din autoriseret skadedyrsbekæmper med mere end 20 års erfaring i branchen. Vi hjælper dig med at slippe helt af med skægkræene i din bolig. 

Det er vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, da Skægkræ spreder sig utrolig hurtigt. Hos AJ Skadedyrskontrol har vi det helt rigtige udstyr og de rette kemikalier til bekæmpelse af skægkræ. Vi har stiftet bekendtskab med utrolig mange skægkræ-opgaver gennem de sidste 20 år. Du kan derfor være helt tryg, da vi ved præcis, hvad der skal til for at komme skægkræene til livs. Vi er bevidste om, hvor stor en plage det er at have Skægkræ i sin bolig, og derfor rykker vi ud hurtigst muligt.

Ofte er en enkelt behandling nok, når du lader os varetage opgaven.

Prisen for bekæmpelse af Skægkræ

Som din autoriseret skadedyrsbekæmper udfører vi et grundigt arbejde i topkvalitet til retfærdige priser.

Prisen for bekæmpelse af skægkræ afhænger af, hvor stort et problem der er tale om, samt hvor stort et areal der skal bekæmpes. Ønsker du et mere konkret prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og modtag et gratis og uforpligtende tilbud som er skræddersyet til lige netop dit problem.

Ufarlige skadedyr

Skægkræ udgør ingen sundhedsrisiko for mennesker, men de kan kontaminere madvarer og skade billeder, bøger og papirmaterialer. Hvis man derfor ejer værdifulde genstande, man ønsker at beskytte, kan kræene forårsage uoprettelig skade. 

Har man tørvarer, kornprodukter og dyrefoder, bør man emballere det, hvis man ønsker at undgå de kravlende kryb.
Bekæmpelse af skægkræ på egen hånd kan desuden være en langsommelig og tidskrævende affære, da nye insekter vil kunne udklækkes i op til to måneder efter, de voksne kræ er væk.

Vigtigt med skægkræ bekæmpelse

De små dyr laver ikke nødvendigvis de store skader, men er for mange mennesker et irritationsmoment. 

Da de lever i fugtige omgivelser, bør du ved angreb undersøge, om der kan gøres noget for at mindske fugtigheden det pågældende sted.

Skægkræ spreder sig nemt og er svære at slippe af med, når man først har fået dem indenfor.

Kontakt os i dag og kom kræene til livs

For at få skadedyr fjernet effektivt, kan det være nødvendigt at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper, der kan bekæmpe dem på den rette måde. AJ Skadedyrskontrol står klar til at hjælpe dig – ring på telefon 50 30 11 11 og hør nærmere om bekæmpelse af skægkræ i dit hjem.

Lad os ringe eller skrive til dig

Indhent et tilbud